2015-05-12, 14:22
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '95 nie próżnuje, w te wakacje zabaluje :D
Cytat:
Napisane przez old cookie
Dla mnie to jest wybór między złem, a złem  Chociaż po Bronku to przynajmniej wiemy czego się spodziewać ("jest chu. owo, ale stabilnie  ), a do Dudy mamy gratis Kaczyńskiego Jak przeczytałam, że Duda poparł projekt wprowadzenia kary więzienia za zastosowanie in vitro to 
|

Miałam nie iść na drugą turę, ale chyba pójdę na Bronka zagłosować 
Cytat:
Napisane przez KasiaB954
Dokładnie tak jak napisała old cookie - jest wybór między tym co niekoniecznie dobre,ale chociaż przewidywalne, a tym co nowe,ale może okazać się jeszcze gorsze  .
Przeraża mnie wizja Polski, która w XXI wieku nadal typuje na swoich przywódców ludzi, którzy tak na prawdę nie chcą nowości, postępu tylko wciąż bazują i kręcą się wokół tego samego  .
Jak dla mnie wyboru nie miałam, dlatego nie poszłam.
A co do wyjazdu, przed studiami zapierałam się rękami i nogami,że zostanę w kraju, a po pierwszym semestrze zaczęłam się zastanawiać (głównie ze względu na to,że kierunek który studiuję za granicą daje na prawdę dobre możliwości pracy,a w Polsce niestety nie jest dobrze rozwinięty i słuchając niektórych ludzi mam wrażenie,że długo będzie jeszcze raczkował  ).
|
Ciekawe co będzie na wyborach parlamentarnych... Nie chciałabym, żeby cały czas był Po-Pis u władzy Ale w Polsce się chyba nic nie zmieni przez kolejne x lat.
|
|