Kamila dam znać jak po monitoringu pojadę gdzieś na 19.30 bo do 20.30 Dr dziś robi.
Ja jestem szczerze tak zajęta praca i wiecznym kombinowaniem wolnego że totalnie o tym nie myśle!
Chociaż Jezuu jak tak teraz pomyślę to jestem najbliżej z was 

Ja jestem dziś w 6 dniu cyklu do jutra biorę Gonal i dziś mi Dr dostosuje dawkę Menopuru.
Muszę się jeszcze zapisać do tego anastezjologa. Dr kazał mi przed wizytą u niego zrobić dużo badań: mocz, morf, aptt, inr, próby watrobowe, albuminy, glukoze, mocznik, kreatynine, jonogram, magnez, tsh i ft4 - które mi wyszło lekko podwyższone ale tsh ok więc się może nie będą czepiać i chyba mi EKG na miejscu zrobią.
Ja jestem mega pozytywną i optymistyczna osobą ale cały czas jak o tym myślę wydaje mi się że się nie uda:/ Kurcze może to przez te wiecznie porażki miałam i AID i za 2 razem wydawało mi się nawet że jestem w ciąży niestety nieubłagany winyk BHcg mnie 

Musimy się wspierać będę wam torować ścieżkę 

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------
gingerbre Oczywiście każdy ma soje zdanie Sądzę jednak że prawie wszystkie tez o tym nie myślałyśmy, bo miałyśmy nadzieję że najzwyczajniej w świecie zajdziemy w ciążę, jednak są osoby dla osób których jest to ostatnia szansa i zaczyna się myśleć o tym jak już nie ma innego wyjścia. Więc nigdy nie mów nigdy...