Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXX + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-12, 17:41   #3232
AnulaPPP
Zakorzenienie

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXX + przeogromna dawka plotek!

hej, witam się i nadrabiam

Cytat:
Napisane przez Yenotek Pokaż wiadomość

I mam neonik, kolor chusteczkowo wyszedł, bo to i tak nie to. Różowa brzoskwinia, sama nie wime, jak go nazwać. Na blogu jest też.
świetny

Cytat:
Napisane przez vivinn Pokaż wiadomość
Ooooooo jaki on pięknyyyy! (teraz odezwała się moja miłość do mega rozbielonych kolorów )
no piękny, podejrzewam, że po limonce będzie moim drugim type z Sugar High

Cytat:
Napisane przez vivinn Pokaż wiadomość
Zakochałam się!

Cytat:
Napisane przez MgielkaM Pokaż wiadomość

fakt chevrona musiałam sie naszukać Mógłby być tyyyylko ciut bardziej widoczny - tak jak pisałas. Mani ogólnie jest niesamowite. To jedno z tych mani które będzie mi się śnilo po nocach
hehe podejrzewam, że duzo zalezy od ustawień monitora, bo u mnie komp a tel mega różnica. Poza tym w ogóle zdjęcia w dziennym trochę ujednoliciły odcienie różu i bieli, bo jak zrobiłam zdjęcie z lampą, ale z daleka, żeby nie było prześwietlone to chevron wychodził widoczny, takie jajeczka ale faktycznie mogła by ta różnica być ciut większa. Cieszę się, że się podoba

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Mani mam
Rimmel Rita Ora Peachella 408+NTN 98+Lovely Summer Sand nr 1+ sypki brokat
a mi się połączenie podoba

Cytat:
Napisane przez meeow Pokaż wiadomość
odniosłam podobne wrażenie ale ja ogólnie od momentu kiedy sama mam migdałki pokochałam mocniej ten kształt i wszystkie jajeczka, owale, łódeczki moje serce do kwadratów pika mocniej, jak widzę pazurki Agi i Anuli
o jak miło

AnulaPPP jest offline Zgłoś do moderatora