Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co fajnego kupiłyście w tym tygodniu/miesiącu - pochwalcie się/podzielcie.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-12, 21:10   #6
201604301943
Konto usunięte

Dot.: Co fajnego kupiłyście w tym tygodniu/miesiącu - pochwalcie się/podzielcie.

Jestem tak zadowolona z ostatnich zakupów, że aż z chęcią się pochwalę
Kupiłam sobie bluzkę koszulową z dołem jak body. W outlecie Reserved za 70zł. Dużo jak na outlet taj marki, ale bluzka jest cudowna i bardzo uniwersalna.
Moim odkryciem ostatnich dni są kosmetyki marki Bell Hypoalergenic. Otóż nabyłam puder brązujący, który jak dla mnie jest świetny, bo nie ma żadnych drobinek (a długo takiego szukałam...) i daje bardzo przyjemne uczucie na twarzy, jest taki muślinowy, nie ma poczucia, że coś obciąża skórę. Drugi kosmetyk od nich jest wręcz genialny - farbka do ust. Daje żywe nasycone kolory, które są mega trwałe. Jak testowałam na ręce to kilka godzin nie chciało zejść Na ustach nie podkreślają skórek, nie wchodzą w zmarszczki - kolor wtapia się w usta, co daje rewelacyjny efekt. Oba produkty kupiłam na promocjach -49% w Rossmannie za śmieszne pieniądze, ale nawet bez promocji są tanie.
201604301943 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując