Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Suknie już mierzymy i za rok stan cywilny zmienimy! PM 2016 cz. 29 ♥
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-13, 09:30   #1007
grejpfrutowa01
Zakorzenienie

Dot.: Suknie już mierzymy i za rok stan cywilny zmienimy! PM 2016 cz. 29 ♥

dzień dobry!
Ale pogoniłyście wczoraj
czytam i czytam i końca nie widać.

Cytat:
Napisane przez Kotowe Pokaż wiadomość
Nie dodałam że zespół z DJ też wybrała za 8 tyś.

A co od dużych wydatków to mam znajomych co organizują wesele w tym samym terminie co my, mimo że byli proszeni o nieustalanie terminu na 6 sierpnia przez bardzo dobrą koleżankę mojej mamy (mąż jest chrzestnym tego chłopaka). Znamy się praktycznie od kiedy byłam mała i zarówno jej jak i nam zależało na jej obecności. Żeby nie było ustalali to już pół roku po zarezerwowaniu przez nas sali. No się zgodzili, a po tygodniu stwierdzili że jednak będzie 6. Najpierw wesele miało być malutkie, ale przecież ja robię na 150 osób to i oni muszą duże wesele. I się wkurzyłam, nie powiem. Aż powiedziałam tej znajomej żeby przekazała "że będę miała białą dorożkę sprowadzaną z gór". Może też podłapią temat...

I jeszcze Pani narzeczona spytała znajomą czy to rodzina co ma ten ślub, i że jak znajomi to ona nic zmieniać nie będzie!

Cytat:
Napisane przez Petit_Papillon Pokaż wiadomość
Chwale sie - podpisalismy dzisiaj umowe z kamerzysta i fotografem
fajnie!

Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość
Wizaz nie świruje, ja po prostu widze przyszłość
bijem pokłony

Cytat:
Napisane przez BigGirlsDontCry2 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny mogę dołączyć ? mamy termin na 10/09/2016 ale mnie przeraził tytuł tego wątku mierzycie już suknie ? o.O jestem tak bardzo w tyle ? bo jeszcze nie wiem jak wygląda moja
witaj

Cytat:
Napisane przez Sophie24 Pokaż wiadomość
Witaj
Spokojnie, coś zaczynamy przymierzać ale to nadal nieliczne

Wy to jo, yno byście niezdrowe rzeczy jadły, sałatę wcinać jak na ksienżniczki przystało a nie tortille czy chipsy
Idę robić zdrową, pyszną sałatkę Ja będę ksienżniczką a Wy nie
od dzisiaj chcem być ksienżniczkom, bedę jeśc tylko sałatę i pomidory
grejpfrutowa01 jest offline Zgłoś do moderatora