Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kieleckie Panny Młode - część 13 - szczęśliwa! ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-13, 10:25   #642
Oluniuniunia
Rozeznanie

Dot.: Kieleckie Panny Młode - część 13 - szczęśliwa! ;)

Cytat:
Napisane przez mahoniowa Pokaż wiadomość
Taaaaak watek mezatek dobra sprawa
Ola zrob tym razem moze Ty
Ja to jestem świeżak, nie umiem..

Cytat:
Napisane przez justynka333 Pokaż wiadomość
Ola super że podróż udana

Miko zakładaj wątek w sumie Ty pierwsza za "naszej" kadencji ślubowałaś

Foto Styczeń dali na swoim profili fb naszą fotę jak wychodzimy w śnieg i grad :P OMG niedługo będzie miesiąc!!!!
Widziałam te zdjęcia, super! I widać, że pełnia szczęścia u Was, tak jakby pogoda była piekna
Cytat:
Napisane przez Kasia 88 Pokaż wiadomość
Ola bardzo się cieszę że podróż udana ile Was kosztował ekspres do kawy?
500 zł. Kupiliśmy taki http://www.zelmer.pl/dla-kuchni/eksp...e/nerro-13z016 i trochę lipa, bo się kubki nie mieszczą. Będziemy musieli się nauczyć pić w filiżankach :P ale poza tym bez zarzutu
Cytat:
Napisane przez mogg Pokaż wiadomość
no ja tez widzialqm zdjecie ) swietne !!
a my chcielismy dac te zdjecia rodzicow jak mahon a tu fotograf czasu nie ma bo na wyjezdzie ://
i nie wiem sama co teraz

czy piosenka na 1wszy tanec musi być piosenką milosną ? :/ bo mamy z 5 ulubionych piosenek ale wszystkie nie są o milości raczej na odwrót :/ jak myślicie ?
Nam świadkowa na szybko wydrukowała jedno ze zdjęć, które zrobił nam jej mąż. W ogóle byliśmy w szoku, bo on był jak drugi fotograf, mamy sporo ładnych zdjęć od niego. I jeszcze był naszym kierowcą. I to on nosił rzeczy od świadków do samochodu
Mogg, co do piosenek, to Mahoniowa ma rację - lepiej żeby nie były przykre. Mogą nie być o miłości, ale żeby nie były o nieszczęśliwych miłościach, zdradach itd. ..

Jedziemy odebrać akt małżeństwa i złożyć wnioski o nowe dowody

26.10.2014

30.04.2015
Oluniuniunia jest offline Zgłoś do moderatora