2015-05-13, 10:25
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kieleckie Panny Młode - część 13 - szczęśliwa! ;)
Cytat:
Napisane przez mahoniowa
Taaaaak watek mezatek dobra sprawa 
Ola zrob tym razem moze Ty 
|
Ja to jestem świeżak, nie umiem..
Cytat:
Napisane przez justynka333
Ola super że podróż udana
Miko zakładaj wątek  w sumie Ty pierwsza za "naszej" kadencji ślubowałaś
Foto Styczeń dali na swoim profili fb naszą fotę jak wychodzimy w śnieg i grad :P OMG niedługo będzie miesiąc!!!!
|
Widziałam te zdjęcia, super! I widać, że pełnia szczęścia u Was, tak jakby pogoda była piekna 
Cytat:
Napisane przez Kasia 88
Ola bardzo się cieszę że podróż udana  ile Was kosztował ekspres do kawy?
|
500 zł. Kupiliśmy taki http://www.zelmer.pl/dla-kuchni/eksp...e/nerro-13z016 i trochę lipa, bo się kubki nie mieszczą. Będziemy musieli się nauczyć pić w filiżankach :P ale poza tym bez zarzutu 
Cytat:
Napisane przez mogg
no ja tez widzialqm zdjecie  ) swietne !!
a my chcielismy dac te zdjecia rodzicow jak mahon a tu fotograf czasu nie ma bo na wyjezdzie ://
i nie wiem sama co teraz
czy piosenka na 1wszy tanec musi być piosenką milosną ? :/ bo mamy z 5 ulubionych piosenek ale wszystkie nie są o milości raczej na odwrót :/ jak myślicie ?
|
Nam świadkowa na szybko wydrukowała jedno ze zdjęć, które zrobił nam jej mąż. W ogóle byliśmy w szoku, bo on był jak drugi fotograf, mamy sporo ładnych zdjęć od niego. I jeszcze był naszym kierowcą. I to on nosił rzeczy od świadków do samochodu
Mogg, co do piosenek, to Mahoniowa ma rację - lepiej żeby nie były przykre. Mogą nie być o miłości, ale żeby nie były o nieszczęśliwych miłościach, zdradach itd. ..
Jedziemy odebrać akt małżeństwa i złożyć wnioski o nowe dowody
|
|
|