Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Biżuteria z modeliny / masy termoutwardzalnej (ręcznie robione koraliki)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-08-29, 19:38   #2196
natalinka007
Przyczajenie

GG do natalinka007
Dot.: Biżuteria z modeliny / masy termoutwardzalnej (ręcznie robione koraliki)

Hej dziewuszki. Czytam ten topic juz ponad tydzien doszlam do 65 strony i wkoncu postanowilam cos od siebie napisac. Zainspirowałyście mnie . Od 3 dni sama zaczełam coś tam kleić. Gdzieś czytałam o tym ze jestescie ciekawe jak z fimo w USA kostka kosztuje tu kolo 2-3$ wiec troche drozej niz u nas w Polsce( siedze akurat w usa i musialam sie tu zaoptrywac), ale narzedzi to tu rzeczywiscie jest bardzo duzo , foremek itd tylko ze wszytsko w kosmicznych cena 5 foremek jakies kwiatki serduszka itd co nie wygladaja za ciekawie 8$ a maszynka 30 kilka$ (taka jak do makaronu) narazie mnei na to nei stac a wracam juz za tydzienniecaly do kraju;( moze jeszcze jakos uciulam na te rzeczy mamonke (mam nadzieje). Chcialam sie wam pochwialic moimi korlikami co zrobilam ale niestety nie mam apartu jak jzu bede w domku to napewno pokarze

I chce Wam serdecznie podziekować za stworzenie Takiej kopalni wiedzy jestescie moim guru
natalinka007 jest offline Zgłoś do moderatora