2015-05-13, 10:59
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
ok trochę podczytałam 
przede wszystkim trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty bo widzę że ich sporo będzie
Cytat:
Napisane przez Niespodziewajka25
Odzyskałam laptopa i internet .. wracam do ludzi
Nie nadrobię ale spróbuje się jakoś wbić znowu do was ..
Co do wyprawki to u mnie w koszyku na allegro czeka , musze tylko chwile znalezc czasu i zamawiam 
|
witaj ponownie kurcze bez internetu to rzeczywiście ciężko, chyba uzależnienie już takie, zresztą tak samo jak bym wyszła z domu bez komórki no normalnie jak bez portfela albo gorzej :
Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29
kochana mi się akurat dwie wersje pokoju juniora podobają  poprzednia i obecna  a też tak masz,że najchętniej połowe zabawek bym wyrąbała bo nie pasują do pokoju to jeszcze robią mega bajzel  ?
|
oj z tymi zabawkami to u nas jest koszmar jakiś, ja co jakiś czas robię segregację zabawek - zepsute wyrzucam, te którymi już się nie bawi wynoszę na strych - ale to jest możliwe tylko jak Zuzia śpi bo inaczej nic nie dałaby schować/wyrzucić bo wszystko jej potrzebne 
Cytat:
Napisane przez mms_22
a ja miałam iść spać, ale zauważyłam u siebie coś dziwnego na bieliźnie... poczytałam trochę na necie i wszystko wskazuje na to, że to ten czop śluzowy... jest go niewiele i jest przeźroczysty więc według internetu nie ma podstaw do obaw, ale powiem Wam, że trochę się cykam...
teraz nie będę siała paniki, ale jutro rano zadzwonię do gin albo położnej...
|
myślę że dopóki nie ma krwi i skurczy to nic się nie dzieje ale skonsultować nie zaszkodzi
u mnie raczej w drugą stronę - tak jak dziewczyny pisały - bardzo wodniście - nawet się ostatnio zastanawiałam czy to nie wody się sączą
Cytat:
Napisane przez majka242007
ja też nie chcę na niebiesko, już pomalowane mamy na dwa rodzaje szarości, mebelki są białe i zastanawiam się teraz jaki kolorek wprowadzić... bo baza jest... Ale w sumie taki blady niebieski mógłby być... albo blada mięta...
Macie jakies pomysły? Wrzucę zdjęcie pokoika teraz:
a jest ciut jaśniej tylko słonko świeci prosto w aparat i musiałam rolety przysłonić
|
ja do szarego wybrałabym miętę (jeśli chodzi o delikatne akcenty) a jeśli coś mocniejszego to postawiłabym na kilka czerwonych dodatków
zresztą wg mi bardzo się podoba połączenie szarości i czerwieni - mam nawet takie połączenie na ścianie w pokoju hmm.... takim telewizyjno - codziennym
Cytat:
Napisane przez majka242007
patrzcie co znalazłam...
http://www.pakamera.pl/pokoj-dziecka...w-nr871585.htm
troszeczkę ,,zaskoczyła,, mnie cena 
---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------
nie mam pojęcia, jak szukałam łóżeczka to nigdzie takiego nie widziałam...
czereśnie... oby do czerwca w takim razie 
|
no cena powala ....
Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29
Nok84 oj współczuje i zdrowia dla Was.. my wychodzimy na prostą... nawet widzę,że mały ma ochotę sie bawic bo do wczoraj to masakra.. takie zwłoki,że spal 3 h po południu  Młodego chyba postawił na nogi ten bactrim co zapisała w poniedziałek pani dr  Za to mnie w nocy ta boli gardło, że sie budze na tantum verde:-/ a nos zapchany,że ech..
|
ja jeszcze się trzymam choć czuję że delikatnie mnie gardło drapie
Zuzia na bactrim uczulona więc u nas odpada, n a razie "jedziemy" na actitrinie i nurofenie przeciwgorączkowo i czekam na sms od lekarki kiedy nas przyjmie
|
|
|