Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-13, 10:59   #172
NOK84
Raczkowanie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)

ok trochę podczytałam

przede wszystkim trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty bo widzę że ich sporo będzie

Cytat:
Napisane przez Niespodziewajka25 Pokaż wiadomość
Odzyskałam laptopa i internet .. wracam do ludzi

Nie nadrobię ale spróbuje się jakoś wbić znowu do was ..

Co do wyprawki to u mnie w koszyku na allegro czeka , musze tylko chwile znalezc czasu i zamawiam
witaj ponownie kurcze bez internetu to rzeczywiście ciężko, chyba uzależnienie już takie, zresztą tak samo jak bym wyszła z domu bez komórki no normalnie jak bez portfela albo gorzej :

Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29 Pokaż wiadomość
kochana mi się akurat dwie wersje pokoju juniora podobają poprzednia i obecna a też tak masz,że najchętniej połowe zabawek bym wyrąbała bo nie pasują do pokoju to jeszcze robią mega bajzel?
oj z tymi zabawkami to u nas jest koszmar jakiś, ja co jakiś czas robię segregację zabawek - zepsute wyrzucam, te którymi już się nie bawi wynoszę na strych - ale to jest możliwe tylko jak Zuzia śpi bo inaczej nic nie dałaby schować/wyrzucić bo wszystko jej potrzebne

Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
a ja miałam iść spać, ale zauważyłam u siebie coś dziwnego na bieliźnie... poczytałam trochę na necie i wszystko wskazuje na to, że to ten czop śluzowy... jest go niewiele i jest przeźroczysty więc według internetu nie ma podstaw do obaw, ale powiem Wam, że trochę się cykam...
teraz nie będę siała paniki, ale jutro rano zadzwonię do gin albo położnej...
myślę że dopóki nie ma krwi i skurczy to nic się nie dzieje ale skonsultować nie zaszkodzi
u mnie raczej w drugą stronę - tak jak dziewczyny pisały - bardzo wodniście - nawet się ostatnio zastanawiałam czy to nie wody się sączą

Cytat:
Napisane przez majka242007 Pokaż wiadomość
ja też nie chcę na niebiesko, już pomalowane mamy na dwa rodzaje szarości, mebelki są białe i zastanawiam się teraz jaki kolorek wprowadzić... bo baza jest... Ale w sumie taki blady niebieski mógłby być... albo blada mięta...
Macie jakies pomysły? Wrzucę zdjęcie pokoika teraz:
a jest ciut jaśniej tylko słonko świeci prosto w aparat i musiałam rolety przysłonić
ja do szarego wybrałabym miętę (jeśli chodzi o delikatne akcenty) a jeśli coś mocniejszego to postawiłabym na kilka czerwonych dodatków
zresztą wg mi bardzo się podoba połączenie szarości i czerwieni - mam nawet takie połączenie na ścianie w pokoju hmm.... takim telewizyjno - codziennym

Cytat:
Napisane przez majka242007 Pokaż wiadomość
patrzcie co znalazłam...
http://www.pakamera.pl/pokoj-dziecka...w-nr871585.htm
troszeczkę ,,zaskoczyła,, mnie cena

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

nie mam pojęcia, jak szukałam łóżeczka to nigdzie takiego nie widziałam...

czereśnie... oby do czerwca w takim razie
no cena powala ....

Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29 Pokaż wiadomość

Nok84 oj współczuje i zdrowia dla Was.. my wychodzimy na prostą... nawet widzę,że mały ma ochotę sie bawic bo do wczoraj to masakra.. takie zwłoki,że spal 3 h po południu Młodego chyba postawił na nogi ten bactrim co zapisała w poniedziałek pani dr Za to mnie w nocy ta boli gardło, że sie budze na tantum verde:-/ a nos zapchany,że ech..
ja jeszcze się trzymam choć czuję że delikatnie mnie gardło drapie
Zuzia na bactrim uczulona więc u nas odpada, n a razie "jedziemy" na actitrinie i nurofenie przeciwgorączkowo i czekam na sms od lekarki kiedy nas przyjmie
NOK84 jest offline Zgłoś do moderatora