Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 1
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-05-13, 10:15   #1036
Majka232
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 1

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
To ja jestem ułomna ;p najpierw założyłam jednego, ledwo, bo wierzganie nogami, okazał sie sporo za duży, musiałam go zdjąć, włożyłam mała w drugi, ale zanim wszystko zapielam itd byłyśmy obie spocone i czerwone. Najlepiej idą mi kopertowe body i polspiochy ;p w ogóle pampersa nie wiem, czy dobrze ubieram, strasznie jej zwisa pomiędzy nogami, ale wyżej juz nie naciągane. Wydaje mi sie, ze wszyscy maja wszystko ogarnięte i poukładane i ja tylko biegam w bałaganie i wszystko ciagle zmienia swoje miejsce i jest w proszku. Boje sie, ze zle sie zajmuje swoim dzieckiem, ze cos jej sie stanie. Te krostki na pupie moze i ja posmaruje sudocremem, zobaczymy. Ogoliłam nogi ;p jupi!
Dobrze to ujęłas - WYDAJE CI SIĘ

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Tak, wklada sie i powinny pojsc baki i kupka. Tylko koncowke trzeba posmarowac oliwka i pomasowac wczesniej brzuszek.

Cudnie!
Moj tez sie swiadomie usmiecha I slodko ssie kciuk czasek. Potrafi juz raczkami trafic do buzi.

Na pewno dobrze sie opiekujesz, nie mysl tak A balagan to kazdy miewa, luz

Tak do buźki piąstki pakuje

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Kilka dni i się ogarniesz z tym wszystkim, początki są zawsze trudne!

To jeszcze nic, moja koleżanka znalazła kiedyś w chlebie kupionym w Tesco całego szczura

Mój do tej pory tak miał, aż ho wczoraj wszystkim chwalilam ze tak ładnie zasypia w nocy po jedzeniu. No i przechwalilam. .. dziś pobudki co 1,5 godz i płacz po jedzeniu i przewinieciu oj ciężka nocka była!

W łączcie tvn mówią o ulewaniu!
Szczura? Żartujesz?
Jezu trauma do końca życia