2015-05-13, 10:26
|
|
Lwiątko z Cintry
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXX + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Napisane przez AnulaPPP
faktycznie, też mi się wydaje, że Ci nie pasuje  ale i tak te różowawe marmurki mi się zawsze najmniej podobały właśnie... za to kształt nadal super 
|
mam jeszcze drugiego różowego marmurka, ale on jest znacznie jaśniejszy (taki majtkowy róż ) i bardziej mi się podoba. ale będę kombinować z tym, przelewać, mieszać, dodawać innych kolorów 
dziękuję 
Cytat:
Napisane przez Yenotek
A ja mam mani. Biały piasek mi się spodobał, nie jest tynkiem strukturalnym, ma fakturę zbliżoną do Candy Shop Wibo. Ale shimmeru się nie uraczy 
Hello Summer jest kiepski, więcej na blogu napisałam.
|
bardzo mi się podoba to połączenie trochę jak lody śmietankowe i sorbet brzoskwiniowy 
Cytat:
Napisane przez AnulaPPP
ja mam troszkę zaległości.
La Vida Loca, który się wam nie spodoba, bo to brat Oh Cabana Boy
i Red Carpet, cudna prawdziwa galaretka z mnóstwem drobnego brokatu, który słabo wychodzi na zdjęciach, ale na butelce dość dobrze widać 
|
podoba mi się, w błysku nawet bardziej niż w macie 
a czerwień.. przepiękna 
Cytat:
Napisane przez zuzka55
Cześć dziewczyny, przyłączę się  Od kiedy przeglądam wątek chyba stałam się początkującą pazurkomaniaczką - ciągle maluję, ciągle kupuję  Tylko mam czasem problem z tymi skórkami odchodzącymi od paznokcia gdzieś w jego połowie. Nie zawsze dosięgam pilniczkiem, a potem muszę próbować cążkami. Macie na nie jakieś specjalne sposoby? Wstawiam pazurki z ostatnich paru dni i czekam na uwagi 
|
ja zazwyczaj spiłowuję to pilniczkiem 
bardzo ładne pazurki, ładna płytka, zero zalanych skórek, super chociaż odniosłam podobne wrażenie co Anula, że przy nudziaku wszystkie lecą po skosie, ale może to kwestia zdjęcia albo ustawienia dłoni 
Cytat:
Napisane przez vivinn
Dobry! Zaraz lecę nadrabiać, ale najpierw:
pisałam kiedyś już, że mam wrażenie, że CC Warhol mi czerwienieje na paznokciach. Pierwsze użycie - wszystko spoko lakier różowy jak w butelce, wraz z kolejnymi malowaniami coraz bardziej czerwony. Wczoraj przeszedł samego siebie  Już myślałam, że zwariowałam, ale porównałam paznokcie z flaszką CC i różnica widoczna, ALE jak się okazało to co mam teraz na paznokciach jest nawet bardziej czerwone niż ChG Rose Among Thorns 
Zwalam wszystko na top, bo tylko to mi w tym szaleństwie zostało 
|
zgłupiał z jakim topem go używasz, może to ten gagatek Ci robi takie numery?
|
|