Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXX + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-13, 10:50   #3250
vivinn
Zakorzenienie

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXX + przeogromna dawka plotek!

Cytat:
Napisane przez MgielkaM Pokaż wiadomość
Najnowsze mani na Projekt Stemplowej Maniaczki - Motyw Zwierzęcy tym razem. Chyba pierwszy raz w życiu zrobiłam panterkę
Bosze Mgiełciu, rozwaliło mnie to mani na łopatki Jest taaaaakie urocze, ale nie przesłodzone, a połączenie kolorów mega!
Spring in my step - przymierzałam się milion razy, by zamówić... dlaczego tego nie zrobiłam?!
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;51347450]Mańka mam [/QUOTE]
Czerń + brokat zawsze wygląda zabójczo
Cytat:
Napisane przez _black_witch_ Pokaż wiadomość
Cześć

Nie jestem w temacie, ale może dobrze trafiłam. Czytam, czytam i widzę, że znacie się na paznokciach, lakierach i wgl. Może Wy mi polecicie jakiś dobry, sprawdzony lakier miętowy do paznokci. Posiadam już kilka m.in. Miss Sporty, Lovely Summer Trend nr 6 jak dobrze pamiętam, ale to jeszcze nie to.
Hej!
Napisz czego oczekujesz, będzie łatwiej doradzić
Ma być bardziej zielony czy niebieski? Rozbielony czy mocniejszy?
Cytat:
Napisane przez Yenotek Pokaż wiadomość
Nowego Bellka mam na blogu kilka zdjęć i opis.
Mrrru, milusi
Cytat:
Napisane przez Śniegowa Pokaż wiadomość
Drugi babeczkowy kikuś.
Malowany w sobotę, zdjęcie dziś.
Fajny, ale nie czuję potrzeby natychmiastowego muszmiecia
Ale to może dlatego, że wkurzyłam się na babkową trójkę z Wibo - nosiłam dwa dni i nie mogłam pozbyć się wrażenia, że wygląda jakoś tak... rzygowo A tak mi się na słoczach podobała
Cytat:
Napisane przez nekofood Pokaż wiadomość
Sprawozdanie z napadu na Rossmanna. Proszę o rozgrzeszenie.
Skoro już się pochwaliłaś, to czekam na słocze tego ospowego smerfa i... tej boskiej czerwieni wpadającej w bordo z masą szimmeru