2015-05-13, 12:20
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXX + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Napisane przez Śniegowa
No widzę. Szimmer jak byk, ale tu mi leży. Zrozum kobiety
|
no  
Cytat:
Napisane przez vivinn
Dobry! Zaraz lecę nadrabiać, ale najpierw:
pisałam kiedyś już, że mam wrażenie, że CC Warhol mi czerwienieje na paznokciach. Pierwsze użycie - wszystko spoko lakier różowy jak w butelce, wraz z kolejnymi malowaniami coraz bardziej czerwony. Wczoraj przeszedł samego siebie  Już myślałam, że zwariowałam, ale porównałam paznokcie z flaszką CC i różnica widoczna, ALE jak się okazało to co mam teraz na paznokciach jest nawet bardziej czerwone niż ChG Rose Among Thorns 
Zwalam wszystko na top, bo tylko to mi w tym szaleństwie zostało 
|
ożesz... gdzie warholowi do RAT! mam nadzieję, że to top, bo nie chcę żeby z moim się takie cuda działy 
Cytat:
Napisane przez meeow
mam jeszcze drugiego różowego marmurka, ale on jest znacznie jaśniejszy (taki majtkowy róż  ) i bardziej mi się podoba. ale będę kombinować z tym, przelewać, mieszać, dodawać innych kolorów 
dziękuję
podoba mi się, w błysku nawet bardziej niż w macie
a czerwień.. przepiękna 
|
pewnie się bardziej przez to od dloni odznacza, no i z tego co pamiętam chłodniejszy znacznie 
ciekawa jestem co powstanie 
dzięki 
Cytat:
Napisane przez Yenotek
fiolet w macie jest ładny  czerwień piękna 
|
dziękuję 
Cytat:
Napisane przez meeow
to ja wrzucam mojego nowego ulubieńca 
Wibo Granite Summer nr 3  aplikacja super - dałam dwie cienkie warstwy, ale wydaje mi się, że jedna grubsza dałaby radę, te kolorowe drobinko-paproszki rozkładają się równomiernie. lakier szybko wysycha i jest cuuudoooowny~  co do koloru.. mam wątpliwości, bo on nie jest biały-biały, tylko ma w sobie delikatną domieszkę kremowego czy tam ecru.. nieważne! najważniejsze, że jest ładny 
nosiłam go 4 dni i ponosiłabym jeszcze dłużej, ale kusiły mnie nowości lakierowe, więc zmyłam. jedno jest pewne.. biegnę do Rossa po zielonka i oba te piaski będą często gościć na moich paznokciach, bo się zakochałam 
kształt nieaktualny 
|
fajnie wygląda
|