Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-13, 14:28   #256
Nicole`_
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)

Cytat:
Napisane przez moniska139 Pokaż wiadomość
Nicole jakiś nieduży dywan jest ok, bo nie siedzi dziecko na podłodze i nie jest tak zimno. Ja młodemu co dzień go odkurzam a jak wezmę do prania w rękach to porażka. Nie wiem skąd tyle kurzy w nim jest.
No właśnie nie wiem co zrobić...
Maluchowi można rozkładać kocyk, będzie miał matę do leżakowania... teraz mi wpadło do głowy, że może później kupić jak zacznie się więcej na podłodze w swoim pokoju bawić? Żeby na panelach nie siedział?

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
Teraz nie mam w mieszkaniu ani jednego i w nowym chyba też nie będę miała... ewentualnie jakąś plecionkę, ale w sumie.. no nie wiem i już
Ja teraz mam dywan 2mx3m w salonie, stoi na nim narożnik i stolik kawowy i to tyle dywanów W nowym mieszkaniu właśnie się zastanawiam nawet nad tym do salonu... chyba oleję i wcale żadnego nie kupię. Tylko do pokoju małej się jeszcze waham. Jakoś przytulniej i cieplej z dywanem.

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
Dzieki kochana
Ale wlasnie dzisiaj doszła mi przesyłka z pościelą z tej stronki, ktorej szukałam (w sumie to dzis otwieram i zamykam drzwi raz po raz kurierom)...
Załącznik 5978760

Cytat:
Napisane przez Mirabelka_90 Pokaż wiadomość
Ja tak samo. W niedziele zamówione. Ale widzę, że wprowadzili numer przesyłki, tylko, że mi wyskakuje że jest błędny.
To znaczy, że kurier jeszcze nie odebrał od nich paczki. Pewnie po południu zrobi się numer aktywny