2015-05-13, 14:28
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
Cytat:
Napisane przez moniska139
Nicole jakiś nieduży dywan jest ok, bo nie siedzi dziecko na podłodze i nie jest tak zimno. Ja młodemu co dzień go odkurzam a jak wezmę do prania w rękach to porażka. Nie wiem skąd tyle kurzy w nim jest.
|
No właśnie nie wiem co zrobić...
Maluchowi można rozkładać kocyk, będzie miał matę do leżakowania... teraz mi wpadło do głowy, że może później kupić jak zacznie się więcej na podłodze w swoim pokoju bawić? Żeby na panelach nie siedział?
Cytat:
Napisane przez vea7
Teraz nie mam w mieszkaniu ani jednego i w nowym chyba też nie będę miała... ewentualnie jakąś plecionkę, ale w sumie.. no nie wiem i już 
|
Ja teraz mam dywan 2mx3m w salonie, stoi na nim narożnik i stolik kawowy i to tyle dywanów W nowym mieszkaniu właśnie się zastanawiam nawet nad tym do salonu... chyba oleję i wcale żadnego nie kupię. Tylko do pokoju małej się jeszcze waham. Jakoś przytulniej i cieplej z dywanem.
Cytat:
Napisane przez roxana_lu
Dzieki kochana 
Ale wlasnie dzisiaj doszła mi przesyłka z pościelą z tej stronki, ktorej szukałam  (w sumie to dzis otwieram i zamykam drzwi raz po raz kurierom)...
Załącznik 5978760
|

Cytat:
Napisane przez Mirabelka_90
Ja tak samo. W niedziele zamówione. Ale widzę, że wprowadzili numer przesyłki, tylko, że mi wyskakuje że jest błędny.
|
To znaczy, że kurier jeszcze nie odebrał od nich paczki. Pewnie po południu zrobi się numer aktywny
|