Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - chora sytuacja..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-13, 17:04   #16
123frazesy123
Przyczajenie

Dot.: chora sytuacja..

Dziękuję za liczne odpowiedzi. Niestety wiem, że macie rację ze wszystkim. Dziewczyna leczyła się psychiatrycznie to niestety prawda. Prawdą jest również to, że sama nie wiedziała kto dokładnie jest ojcem jej dziecka, więc przebadano nie tylko mojego partnera na potencjalne ojcostwo. Jak przypuszczam, chodzi jej o alimenty. Ma prawo ich żądać. Próbowała być z poprzednim "niby ojcem" ale nie wyszło. Gdy urodziła zaprzeczała, że mój partner jest ojcem, oprzytomniała po kilku miesiącach i zaczęła jakiegoś szukać. Stad kolejny zawrót głowy, bo widać nieźle się przy tym kobieta bawi. O wiele prościej by było gdyby od razu przyznała się szukała jakiegoś rozwiązania, a nie po takim czasie stwierdzać, że jednak on ojcem może być, kiedy wcześniej otwarcie mówiła, że nie jest.
Wszelkie kłamstwa w tej sprawie mój facet tłumaczy strachem przed tym, że go opuszczę. A jak twierdzi kocha mnie. Zgadzam się z Wami, na pewno gdybym została poinformowana wcześniej o całej sytuacji, o tym jaką kobietą ona jest, zapewne patrzyłabym na to inaczej. I wtedy wspierałabym go z całych sił. Ale on wolał kłamać i jak to swierdził: dziecko to nie koniec świata, jakoś życie sobie ułożę. Dlatego nie rozumiem jakiego wsparcia ode mnie oczekuje. I tak jak piszecie miałabym duże wątpliwości co do tego czy gdy spotykając się z nią do niczego by nie dochodziło. I nie za jego sprawą, ale za jej. Powiedział, że nigdy z nią nie będzie, nic do niej nie czuje, żałuje tego co zrobił itp. Sam sie we wszystkim pogubił.
123frazesy123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując