2015-05-13, 21:53
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI
Cytat:
Napisane przez zagubiona_ja_
https://www.facebook.com/43945176948...type=1&theater
Szminka ze zdjęcia po lewej stronie była w limitce Wibo jakieś 3 lata temu a jej termin przydatności chyba minął... Ale co tam opchnę widzowi 
Ogólnie wszystko wygląda na mega zmaltretowane. Czegoś takiego bym w życiu nie oddawała nawet jakby ktoś chciał bo byłoby mi zwyczajnie wstyd.
|
Nie wiem, co trzeba mieć w głowie, żeby rozdawać używane od dawna, zakurzone, przeterminowane kosmetyki. Sama by ich na siebie nie nałożyła, ale inni niech mają. A ci, którzy się zgłaszają... wiadomo, że ludzie się rzucą na wszystko co darmowe, ale jakiś szacunek wypadałoby do siebie mieć.
Cytat:
Napisane przez SALIX
taki romantyk, ze świecą podobnego szukać! niedługo mam rocznicę ślubu, marzę aby luby obdarował mnie podobnymi cudeńkami 
|
Akurat w przypadku faceta nie byłabym taka surowa, on może nie ogarniać, że z tymi kosmetykami jest coś nie tak. Niby widać, że cienie i lakiery są mocno przechodzone, ale ktoś, kto nie ma z takimi produktami styczności na co dzień, może nie zauważyć takich wad i stwierdzić, że tak mają wyglądać.
Cytat:
Napisane przez wiki2501
Ja się zastanawiam jak można jeść tak tłusto cały czas, w sensie mnie by wątroba albo żołądek chyba wysiadly nie mówiąc o tym ze takie jedzenie jest strasznie ciężkie i zwykle totalnie zamula człowieka. No, ale widocznie sami wiedzą lepiej co im służy 
|
Ludzie na low carb dobijający kalorie tłuszczami bardzo sobie chwalą tę dietę i nie narzekają na brak energii zresztą w swoim epizodzie wysokotłuszczowego jedzenia również nie przytrafiało mi się zamulenie - to jeszcze zależy jakich tłuszczy się używa, ale jajecznica z serem i szynką czy kiełbasą to akurat genialna rzecz. Tyle że Bogusiowie nie jedzą według zasad low carb i u nich jest po prostu bardzo wysokokalorycznie i niestety niskowarzywnie.
Cytat:
Napisane przez zagubiona_ja_
Co robicie z nieużywanym kosmetykiem zalegającym na dnie toaletki? Ja patrzę czy to tusz bo zawsze w okolicy września jest akcja ich wymiany w S. albo D. i odkładam żeby mieć w razie w. A jeśli to cokolwiek innego to wywalam.
|
Mnie sumienie nie pozwoliłoby komukolwiek oddać kosmetyku, który zalega u mnie kilka lat. To jest obrzydliwe. Wywalam oczywiście.
Edytowane przez Cattivo
Czas edycji: 2015-05-13 o 21:56
|
|
|