Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zanik / brak okresu, nieregularne miesiączki, bolesne miesiączki, obfite krwawienia
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-14, 12:16   #1483
mysiapysia12
Przyczajenie

Obfity Okres

Witaj mam 12 lat i mam problem. Mój okres trwa już 23-dni. Na początku trwał obfity okres przez 6 dni następnie były lekkie plamienia przez 7 dni przez 3 dni miałam znowu obfity i pojechaliśmy z tym do ginekologa zalecił mi tabletki: Luteina50 i Biofer ale to nic nie pomaga. Za tydzień czyli 20.05.2015 znowu tam jedziemy. Czy przez te parę dni mi się to poprawi? Czy dadzą mi jakieś inne leki? Czy trafię do szpitala? Błagam o jak najszybszą odpowiedź.

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Witaj mam 12 lat i mam problem. Mój okres trwa już 23-dni. Na początku trwał obfity okres przez 6 dni następnie były lekkie plamienia przez 7 dni przez 3 dni miałam znowu obfity i pojechaliśmy z tym do ginekologa zalecił mi tabletki: Luteina50 i Biofer ale to nic nie pomaga. Za tydzień czyli 20.05.2015 znowu tam jedziemy. Czy przez te parę dni mi się to poprawi? Czy dadzą mi jakieś inne leki? Czy trafię do szpitala? Błagam o jak najszybszą odpowiedź.

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Witaj mam 12 lat i mam problem. Mój okres trwa już 23-dni. Na początku trwał obfity okres przez 6 dni następnie były lekkie plamienia przez 7 dni przez 3 dni miałam znowu obfity i pojechaliśmy z tym do ginekologa zalecił mi tabletki: Luteina50 i Biofer ale to nic nie pomaga. Za tydzień czyli 20.05.2015 znowu tam jedziemy. Czy przez te parę dni mi się to poprawi? Czy dadzą mi jakieś inne leki? Czy trafię do szpitala? Błagam o jak najszybszą odpowiedź.[/QUOTE]
mysiapysia12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując