2007-08-30, 09:31
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Krwawienie zamiast okresu...
Cytat:
Napisane przez tajemnicza1301
Czesc dziewczyny Szczerze ogromnie sie tego wstydze o co chce was zapytac dlatego tez tymbardziej wstydzilabym sie pojsc do ginekologa...niewiem co robic odchodze juz od zmyslow a zbliza sie szkola i nie chce od poczatku sobie zawalac roku przez problem ktory nie daje mi spokoju  (( Miesiaczka spoznia mi sie wlasciwie 2 tyg ostatania mialam 16 lipca ..kazda moja miesiaczka jest bardzo obfita i trwa jakies 7 dni ...a teraz wczoraj rano 29 sierpnia nagle polala mi sie krew, moze mialam "niby okres" przez godzine a teraz nic...totalnie nic nie mam od wczoraj... bardzo sie boje o ciaze ... wogole nie ejstem na to przygotowana  ( i nie chce w tym wieku  ( rodzice by mnie chyba z domu wyrzucili  ( jestem w dobrym liceum i chce je ukonczyc  ( czy moje objawy moga swiadczyc o czym innym?? miala ktora z was cos podobnego?? prosze odpiszczcie bo odchodze juz od zmyslow  ((
|
test,test,test... do kupienia w aptece badz w supermarkecie . Bedzie dobrze zobaczysz;* ja tez sie schizowalam ze jestem w ciazy a okres wczoraj przyszedl wynik negatywny. Niby mam przed soba ostatni rok studiow, ale jeszcze wolabym poczekac z beybuszkiem . lec po ten test bo mi tu umrzesz zaraz z niepewnosci-wiem jak to jest. Sciskam Cię mocno, zycze , zeby bylo tak jak chcesz
|
|
|