Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Torebki O-bag - miłośniczki, część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-17, 09:12   #151
Fionaaa
Zakorzenienie

Dot.: Torebki O-bag - miłośniczki, część II

Cytat:
Napisane przez Anitka25 Pokaż wiadomość
Mnie się Obag berdziej podoba na krótkich linach, pytanie tylko czy lubisz nosić takie torebki...
Dla mnie organizer potrzebny, wręcz niezbędny. Mam otwartą torbę bez zamka, typowy shopper i ją uwielbiam, tam mi nie przeszkadza brak zamka, bo torebka jest skórzana. Natomiast z Obag bez organizera nie dałam rady i po tygodniu go domawiałam - wszystko mi się tłukło po torbie, wysypywało, w dodatku każdy zerkając z góry dokładnie widział co w niej noszę, przez sztywność materiału, ona jest dosłownie "otwarta".

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Nie strasz, proszę... Odesłałaś?

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Potwierdzam^^ Anntab szyje dosłownie NA WYPASIE
Stwierdziłam, że kolor taki ładny, że nie odeślę Ale może napiszę Schaffie, czy nie mają lepsiejszej wersji mojego Petrola i żeby mi wymienili, szczególnie, że otwory są powycinane byle jak. Tylko wiadomo jak to z nimi, rownie dobrze w ogole moga nie odpisac, albo wymienią na taką samą gumę
Fionaaa jest offline Zgłoś do moderatora