Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem niefotogeniczna ?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-18, 14:33   #5
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983
Dot.: Jestem niefotogeniczna ?

Cytat:
Napisane przez szachmat23 Pokaż wiadomość
Nie uwazam sie za siódmy cud swiata, ale uwazam ze jestem ładna dziewczyna. Do czasu kiedy obejrze sie na fotkach, mam wrazenie ze na wiekszosci zdjęć wygladam niekorzytstnie i brzydko. Ostatnio kolezanka przyznala ze nie bardzo wygladam na tych fotkach. Czasami wyjdzie mi zdjecie ładne, na ktorym wygladam w miare ladnie, a czasem nawet mialam zdjecia kiedy bardzo ładnie wyszlam. Tylko nie wiem czy to kwestia aparatu?Zauwazylam ze u znajomych na zdjeciach lepiej wygladam, choc nie zawsze.Wkurza mnei to, bo ludzie przy wiekszych okazjach ( badz nie) lubia robic foty. A ja ich nie lubie! Nie jest to jakis wielki problem.Ale chcialabym wygladac na zdjeciach korzystniej. Odkryla ktoras z Was sposob na fotogenicznosc? moze polecacie jakis sprzet? moze dobry fotograf zrobilby mi ladne zdjecia..Ale przeciez nie o tu tu chodzi.Znam osoby przecietne z urody a na zdjeciach ładnie wygladają.. Ale juz mam dosc komplsksow po obejrzeniu wlasnych fotek? moze polecacie jakis sprzet? wydaje mi sie lampa blyskowa zle na mnie działa.
Mam podobnie. Najlepiej wyglądam na zdjęciach z zaskoczenia. Oczywiście, nie na wszystkich, ale przeważnie. Takie ustawiane w ogóle nie wychodzą. Dodatkowo noszę aparat ortodontyczny, a mam bardzo małe zęby, których praktycznie teraz nie widać. Jak źle padnie światło, to albo zamiast zębów mam 1 wielki błysk albo w moich ustach jest ciemna czeluść. To wszystko zależy chyba od krzywizn twarzy. Moja koleżanka, niezbyt atrakcyjna, zawsze wychodzi fajnie na zdjęciach. Nie pojawiają się głupie miny, grymasy, zamknięte oczy. Nieważne, czy zdjęcie jest ustawiane, czy w ruchu, itp. I ona sama przyznała, że wygląda 100 razy lepiej na fotkach, niż w rzeczywistości.
limonka1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując