Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-18, 15:54   #883
asienka_182
Rozeznanie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
Ja rozumiem Twoje obawy... przed ciążą robiłam takie skarpetki z kwasami owocowymi na stopy. Zakładasz skarpetki, siedzisz w nich 2h i później ładnie skóra się złuszcza do pięknego naskórka. W ciąży nie wolno ich stosować. Nie wiem dlaczego... ale to też niby tylko stopy moczysz w płynie. Nie wiem, może nie chodzi o malucha, a o to, że nasza skóra może dziwnie lub inaczej niż zwykle zareagować?

Ja peeling z kawy uwielbiam, ale będę robić dopiero po porodzie. I nie, że Ci odradzam czy coś, jakoś po prostu nawet nie chcę go teraz robić, nie wiem czemu, bo to nawet brzmi irracjonalnie

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Akurat zdjęcia rtg bym nie robiła... nawet jakby mnie okryli 500 razy

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Na obiad gotuję botwinkę, na drugie leniwe - zamówienie męża

Z ciastem się jednak wstrzymam, bo okazało się, że w piątek będziemy mieli gości więc ciasto upiekę w środę żeby było coś do kawki pysznego

Idę robić obiad Ale będę zaglądać
Jak mi zrobią to zrobię bo sie orientowalam i promieniowanie jest delikatne takie samo jak bym przed kompem troche powiedziała wiec przez to się tym nie stresuje
asienka_182 jest offline Zgłoś do moderatora