Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-19, 09:24   #4771
grita
Rozeznanie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. V

Cytat:
Napisane przez Sandrusia91 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam pytanie

Kiedy kupujecie juz łóżeczka?
Bo ja się właśnie zastanawiam czy zamówić juz pod koniec czerwca czy w lipcu..
Ehh. :/

Tym bardziej, że będę musiała pewnie czekać do 2 tyg zanim przyjdzie tu do DE .
Ja mam po córce, wiec nie kupuje. Ale chyba zawsze lepiej kupić trochę wcześniej, będzie z głowy. A poczekać zawsze może

Cytat:
Napisane przez AaaMarta Pokaż wiadomość
No co zrobić jak jestem taką ofiarą losu ostatnio

Ubranka dziecięce kupuję najchętniej właśnie z Nexta. Wielokrotnie czytałam na forach, że są świetne jakościowo, a do tego mi osobiście bardzo się podobają. Dobrze, że trafiają się w SH

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Też uwielbiam Nexta, ma naprawdę dobrej jakości ubranka

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
A nie widziałaś siurka? Mój tak machał na wszystkie strony że mój mąż ślepiec jeśli chodzi o "widzenie" czegoś na USG zauważył
A mój właśnie nie machał Ja nawet tego nie zobaczyłam, tylko lekarz nam powiedział.

Cytat:
Napisane przez meryy82 Pokaż wiadomość
ja piję słabą kawę z mlekiem codziennie inaczej jestem nieprzytomna
i się zastanawiam jak ja będę funkcjonować jak będę karmić piersią, do tego nieprzespane noce moje niskie ciśnienie mnie zabije

w przyszłym tygodniu, bo przyjedzie mój tato na weekend do poznania i jedziemy na rajd po sklepach, tato ma duże auto. A potem nie wiadomo kiedy będzie w Poznaniu.

Teraz tylko ciągle zastanawiam się jaki materac? chciałam materac lateksowy, ale ostatnio słyszałam, że lepszy kokosowy

dobrze wiedzieć, że brzusio wygląda na malutkie, bo ja mam wrażenie, że zaczynam mieć brzuszek jak Kubuś Puchatek, jak stoję swoich stóp już nie widzę

fakt dużo z Nexta ale trzeba uważać, bo dużo z nich jakieś takie niepraktyczne mi się wydaje, no bo jak ubrać pajaca nierozpinanego po długości miesięcznego maluszka?? albo pajace zapinane na plecach??
Ja też piję kawę codziennie, pół na pół z inką. Ale szału nie ma, i tak mam czasem zjazdy ciśnienia, że masakra.
Niestety wiele firm ma takie kwiatki ciuchowe, że nie wiadomo jak w to dziecko ubrać. Mało wygodne, jakieś guziki na plecach dla noworodka itp.
grita jest offline Zgłoś do moderatora