Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-19, 10:49   #4785
TusiaeM
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. V

Cytat:
Napisane przez agu23gda Pokaż wiadomość
No ja rano ogladalam gazetkę z tymi rzeczami, ale w końcu nie pojechalam. Głównie z tego względu, ze rzeczy z lidla jakościowo znam, a z netto nie i tak jakos sie bałam. Ale może jutro pojade zajrzeć. A też się tak na to rzucali jak w lidlu? Musiałas iść o 8 rano z pałą bejsbolową?
Nieee, byłam około 13 Nie było tylko rajstopek, które chciałam, a reszta była. Nawet w koszu obok były rzeczy poprzeceniane i kupiłam dwie sukieneczki.

ridja devojka dzięki, spojrzę sobie na te wózki

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
Dzisiaj w biedronce były płyny i proszki z Loveli za 13.99. Wkładki laktacyjne z Bell i inne rzeczy dla dziecka
Chyba kupię płyny do prania

malaja86 ja mam bóle żeber, ale z lewej strony Najbardziej bolesne są w nocy i nie mam jak się ułożyć Mam wrażenie, że przez 1/2 nocy się miotam, bo z jednej strony bolą mnie żebra, a z drugiej biodro

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
Pierwszy ciuszek zamowiony z hm uzywka FB dla chłopca .dziś połówkowe i jak mi powie ze siusiaka brak to będę rozczarowana....byłam ostatnio w świecie dziecka i ciuszki firmy Pinokio super Polska firma.juz szukalam na all i cena mogłaby być niższa ale cóż są piękne mieciutkie.
pozeraczki truskawek ja dziś po 8zl za kg kupilam 4kg .Slodziutkie
Ja zamówiłam na all ubranka z pionkio, ale czekam na dostawę już trzeci tydzień, bo nie mieli wzorów, które wybrałam

Oczarowana wiem, że to trudne, ale staraj się ją olać i odciąć od niej Myśl teraz o swojej rodzinie i o swoim dziecku. Lepiej aby dziecku zabrakło jakiś materialnych rzeczy, ale żeby miało kochających rodziców.

I like my money right where I can see it... hanging in my closet!

My life is happening now, not in a one or two years, but now.
TusiaeM jest offline Zgłoś do moderatora