Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-05-19, 10:58   #1058
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)

Cytat:
Napisane przez martulka0991 Pokaż wiadomość
Witajcie mamusie :-* ja dzis powracam do Was po przedluzonym weekendzie bylo... Hmmm BOSKO to mało powiedziane, ale widze, że tyle stron naskrobałyscie ze chyba nie dam rady nadrobic, postaram sie w wolnej poczytac co mnie ominelo. Ogolnie to chyba w naszym zyciu beda zmiany za zmianami... Narodziny naszego malenstwa i chyba powrot do rodzinnych stron, wiec wielka przeprowadzka i zmiana pracy meza... Wiec pewnie to wszystko tuz przed porodem... Obawiam sie bo tu chodze do lekarza, tu mialam wybrany szpital... A teraz... Nie wiem jak ja to wszystko przezyje... :-( mam nadzieje ze razem damy rade... Choc pewnie bardzo ciezko bedzie i nerwowo...
Nie zazdroszczę... nie cierpię przeprowadzek ale mam nadzieję, że szybko sobie z tym poradzicie

Cytat:
Napisane przez Niespodziewajka25 Pokaż wiadomość
Od 21 maja w Biedronce ciuszki niemowlęce i odzież ciążowa
http://www.biedronka.gazetka-promocy...Book.html#p=20
Właśnie oglądałam rano tą gazetkę
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora