Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Selfie stick mamy, w trampkach juz biegamy, a Galileusza zaraz zamawiamy !!! 16 !!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-19, 12:41   #3483
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Dot.: Selfie stick mamy, w trampkach juz biegamy, a Galileusza zaraz zamawiamy !!! 16

Cytat:
Napisane przez magnolia79 Pokaż wiadomość
Skończyłam w nocy Wyjątkowy dzień... i jestem rozwalona emocjonalnie!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Wszystkie poradniki antydepresyjne i motywacyjne niech się schowają!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
....
Ty potrafisz tak pieknie opowiedziec o ksiazce Do tego tez trzeba miec talent.
Ksiazki zapisalam. Od razu do kupienia pudlo chusteczek

Cytat:
Napisane przez KarolinaK Pokaż wiadomość
I popsuty wzrok

I co Gwiazdka zdecydowaliście sie jechać do tego Bornemouth? Czy gdzies indziej. Zapowiada sie Wam przyjemny weekendzik.
Ja mając morze na codzien pojechalabym sobie w góry ale najbliższe to u nas Masyw Centralny wiec jakies 800 km. Chociaz oczywiscie morze uwielbiam i nie oddałabym go za nic. Tak jakos mi sie życie toczy ze ja od zawsze mieszkam nad morzem, w Polsce nad morzem, w Fin nad morzem we Fr nad morzem i w Anglii tez bedzie nad morzem .
Czyli wyprowadzka do Anglii na 100% zdecydowana?

Jak tylko pogoda dopisze to pojedziemy, albo Bournemouth albo Hastings rozwazamy

Cytat:
Napisane przez magnolia79 Pokaż wiadomość
Jak będziemy stare i spróchniałe, to będziemy miały takie smartki, ze same będą pisać, a my będziemy tylko dyktować
No zgadza sie, ale to nie zmienia faktu, ze nasze paluchy beda pokrzywione

Cytat:
Napisane przez KarolinaK Pokaż wiadomość
Albo jedynie myślec

Ja tam uwielbiam przemeblowania . Zawsze sobie w głowie ustawiam jak co gdzie. Zreszta czesto tez sama robie. Uwielbiam raz na jakis czas zmiany.
W zeszłym tygodniu wyrzuciłam komputer J z salonu i od razu mi lżej i na duszy i w salonie . Tylko teraz jak odrabiam zadanie domowe to musze iść do gory.

Tez sobie zapisałam te ksiazki. Widze ze to jakaś francuska pisarka.
Ja zawsze sama robie przemeblowania i pomimo, ze na koniec ledwo zyje, to uwielbiam to Bardzo ubolewam, ze teraz nie mam juz jak przemeblowywac. A ostatnio mocno dumalam, co by tu zmienic