2015-05-19, 12:41
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Selfie stick mamy, w trampkach juz biegamy, a Galileusza zaraz zamawiamy !!! 16
Cytat:
Napisane przez magnolia79
Skończyłam w nocy Wyjątkowy dzień... i jestem rozwalona emocjonalnie!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Wszystkie poradniki antydepresyjne i motywacyjne niech się schowają!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
....
|
Ty potrafisz tak pieknie opowiedziec o ksiazce Do tego tez trzeba miec talent.
Ksiazki zapisalam. Od razu do kupienia pudlo chusteczek
Cytat:
Napisane przez KarolinaK
I popsuty wzrok
I co Gwiazdka zdecydowaliście sie jechać do tego Bornemouth? Czy gdzies indziej. Zapowiada sie Wam przyjemny weekendzik.
Ja mając morze na codzien pojechalabym sobie w góry ale najbliższe to u nas Masyw Centralny wiec jakies 800 km  . Chociaz oczywiscie morze uwielbiam i nie oddałabym go za nic. Tak jakos mi sie życie toczy ze ja od zawsze mieszkam nad morzem, w Polsce nad morzem, w Fin nad morzem we Fr nad morzem i w Anglii tez bedzie nad morzem  .
|
Czyli wyprowadzka do Anglii na 100% zdecydowana?
Jak tylko pogoda dopisze to pojedziemy, albo Bournemouth albo Hastings rozwazamy
Cytat:
Napisane przez magnolia79
Jak będziemy stare i spróchniałe, to będziemy miały takie smartki, ze same będą pisać, a my będziemy tylko dyktować 
|
No zgadza sie, ale to nie zmienia faktu, ze nasze paluchy beda pokrzywione
Cytat:
Napisane przez KarolinaK
Albo jedynie myślec
Ja tam uwielbiam przemeblowania  . Zawsze sobie w głowie ustawiam jak co gdzie. Zreszta czesto tez sama robie  . Uwielbiam raz na jakis czas zmiany.
W zeszłym tygodniu wyrzuciłam komputer J z salonu i od razu mi lżej i na duszy i w salonie  . Tylko teraz jak odrabiam zadanie domowe to musze iść do gory.
Tez sobie zapisałam te ksiazki. Widze ze to jakaś francuska pisarka.
|
Ja zawsze sama robie przemeblowania i pomimo, ze na koniec ledwo zyje, to uwielbiam to Bardzo ubolewam, ze teraz nie mam juz jak przemeblowywac. A ostatnio mocno dumalam, co by tu zmienic
|