Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy nie rosną, co robię źle ?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-19, 12:47   #26
Wolha wRedna
Zakorzenienie

Dot.: Włosy nie rosną, co robię źle ?

Cytat:
Napisane przez Alien :* Pokaż wiadomość
Mam ciemne włosy, ale kiedyś robiłam to na blondzie i nie było żadnego zabarwienia.

Wolha wRedna, wiesz, czy to problem to też zależy dla kogo i jak na to patrzy. Ja np. nie mam już takiego hysia na punkcie włosów, nie załamuję się (ale czasami jak oglądam jakiś blog to rzeczywiście robi mi się smutno), ale bardziej mnie to wkurza, że tyle robię i wolno rosną, wypadają teraz, czasem jakieś zniszczenie się zdarzy. I nie mam Twojej cierpliwości, gdybym ja miała zapuszczać włosy tyle lat to pewnie po drodze spodobałaby mi się jakaś fryzura albo pogorszyłby się ich stan. Dbam o nie jak mogę, ale nie zawsze da się tego uniknąć, teraz np. mi wypadają nie wiem czemu i jeśli się to nie zmieni to nie wiem czy włosy mi nie zrzadzieją na tyle, że będę musiała ściąć. Albo teraz końcówki zaczynają mi się chyba robić takie pierzaste i nie wiem od czego, pielęgnacji nie zmieniłam. Eh, moje włosy żyją własnym życiem....
Och, mam tak samo, Mój hyź, nie był nigdy wielki (albo kasy mi brakowało, żeby wykupić pół drogerii i wrzucać to wszystko na łeb, zawaląjąc przy okazji wszystkie półki łazienki ), teraz wiem na co moje włosy stać i tym się cieszę.

Ja też nie mam. Zostałam do tego zmuszona A konsekwentna jestem od zawsze

Co ko końcówek, może dawno nie podcinałaś, a może po prostu taka pora roku, że im przeszkadza.
Wolha wRedna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując