Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-19, 13:32   #1128
roxana_lu
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)

Cytat:
Napisane przez majka242007 Pokaż wiadomość
martulka0991 dacie radę trudne decyzje ale potem z górki będzie powodzenia. Przed samym porodem ciężko ci na pewno będzie ogarnąć całą przeprowadzkę.

nooo... spakować cały dom to jest wyzwanie... Ale przy okazji ile zbędnych rzeczy można wyrzucić...

nie znam się i co idę do lekarki to zapominam zapytać... W pierwszej ciąży pamiętam że był zakaz brania nospy bo jest rozkurczowa i i lekarka i położna mi mówiły że może przyśpieszyć poród... Teraz no juz po tylu latach widzę że lekarze Wam mówią że można brać... Muszę dopytać co moja na to powie... Pewnie to samo co wam... Kiedyś już przed porodem jak miałam mocniejsze bóle przepowiadające położna kazała brać letnią kąpiel i nalać 50ml winka czerwonego i się relaksować w kąpieli - skorzystałam z tego kilka razy i pomagało. Ale to już przed samym porodem było...

mms_22 gratuluję udanych zakupow

beaciorq fajniutki brzucholek

No spy nie powinno sie brać przed samym porodem bo za bardzo moze rozluźnić ale na wcześniejszym etapie ciazy to mi nawet lekarz pozwalał w razie czego brać jak byłam z juniorem w ciąży czyli 6 lat temu
O winie nie słyszałam no i w sumie potrzeby nie było widzieć bo i tak bym nie wypiła natomiast no spa spokojnie tylko dziekuje dziewczyny co do ilości bo nie byłam pewna

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora