Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-19, 14:32   #1149
roxana_lu
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)

Cytat:
Napisane przez Niespodziewajka25 Pokaż wiadomość
Wstalismy , zjedlismy i sie nudzimy . Czekamy na TŻeta ..

Nie wiem jak to bedzie jak sie Młoda urodzi , że niby ja w dzien spac nie bede mogla ??? jak sie nie zdrzemne to jestem nieżywa caly dzien ..

Ja nospy nie biorę . Mam wrazenie że ona nie pomaga , jak mi sie brzuch spina to pomaga zmiana pozycji lub rozchodzenie..

U mnie cisza , ani jednego . W pierwszej ciazy wyszly mi trzy na biodrach ale to dlatego ze szybko sie w nich rozeszlam i popuscilo ale brzuch czysty , teraz tez . oby tak do konca .

Dużo tu maja tez geny , u mnie w rodzinie nikt nie mial do tego sklonnosci a za to moja kuzynka jest w pierwszym trymestrze brzuch niewidoczny a juz mam skore lekko pociachana ..

Haha no obawiam sie, ze nie bedzie kiedy spac :P ja teraz nie mam za bardzo kiedy sie polozyc - rano jak junior w zerówce to ogarniam mieszkanie, obiad, pranie... A potem po powrocie z zerowki spędzam z nim czas a jesli idzie spac w dzien to ja w tym czasie zas cos robie, brakuje mi czasu na sen no i domyślam sie ze przy dwójce bedzie jeszcze więcej zajęc

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:
Napisane przez majka242007 Pokaż wiadomość
aaa... no to sporo mi rozjaśniłaś albo zapomniałam albo cos przekręciłam bo byłam caly czas myśli że nie można

A ja zadzwoniłam do lekarki bo się już przeraziłam... Mały takie dziwne ruchy robi, jakieś drgania wręcz w brzuchu czuję, ta główka się tak wypina że z połowa ,,wychodzi,, aż objąć można... Uspokoiła mnie mówiąc że zapewne się przekręca głową w dół bo jeszcze leżał na ostatnim usg pleckami do dołu i żebym odpoczywała bo mogę czuć to nawet bardziej...

To odpoczywaj !

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Niespodziewajka25 Pokaż wiadomość
A ja odradzam kupowanie tego pianka gryka kokos. Ostatnio wyrzucałam taki po Adasiu . Z ciekawosci zajrzalam do srodka. Rozdzielam kazda warstwe a tam cos ala plesn , jakas dziwna narosl na kokosie. dokladnie w miejscach gdzie materacyk byl poplamiony czyli przesikany .

a fuuuuj!

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Cytat:
Napisane przez sandeo Pokaż wiadomość
Sporo tego wiec wrzucę Wam zdjęcie zbiorcze jak juz wszystko dojedzie
Ale tak na szybko to z jagodowego
http://www.jagodowykot.pl/shop/dziec...ie-teal-minky/
http://www.jagodowykot.pl/shop/do-po...-lub-75x100-2/

Dzisiaj przyjechały 3 plakaty do pokoju maluszka tez zamawiałam dzieki którejś z Was bo z dawandy
http://pl.dawanda.com/product/810825...t-z-kotami-DUY
http://pl.dawanda.com/product/810224...j-si-i-pod-prd
http://pl.dawanda.com/product/801566...-wychodzi-soce

Nie strasz mnie z tym jagodowym.. Mam nadzieje ze dojdą bez problemu. Najważniejsze ze jesteś zadowolona z wyglądu kocykow bo jakoś obawiałam sie tych z Allegro.

Hehe dokładnie

Ale ładni jesteście super piłeczka

Co to za apka?

Ale pojadlam obiadku dzisiaj zupka jarzynowa i wrapy wieloziarnisty z indykiem i górą warzyw
Pojedzone, posprzątane wiec mozna sie relaksować z książką zaczęłam czytać "pierwszy rok z życia dziecka" Ile tam jest wiaaaaadomooooości to głowa mała. Obym zdążyła skończyć przed porodem

Wlasnie mam ten sam letni kocyk tylko inny wzorek i na niego tyle czekałam ale jest super

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
Też się cieszę

Lateks może być i taki i taki - do materacy wykorzystuje się ten naturalny - z kauczuku, a on ma świetne właściwości hypoalergiczne i właśnie "oddychające"

Wiesz co, podobno po kształcie brzucha też widać... niby w to nie wierzyłam dopóki znajomy nie zapytał czy nie córa (a nie mówiłam mu jeszcze), bo brzuch mam zupełnie inny niż przy Jaśku

Niom, teraz jeszcze tylko do wieczora i zobaczymy jakie wyniki.
Z tym odpoczynkiem to też tak sobie, bo poniedziałek, środa, piątek odbieram Żuka ze żłobka o 12.30, wyspać się też nie bardzo mam kiedy bo i dzisiaj i jutro muszę z Bartkiem wstać i jechać na wizytę... zostaje w sumie czwartek, bo Janek siedzi do 16.30, ale Moje Kochanie z dumą wręczyło mi wczoraj nowe żelazko i napomknęło, że szafa się już nie domyka, podobnież jak kosze na pranie, więc ten teges...

Z pozytywów kupiłam dzisiaj truchawy, a że były po 8,50, to od razu 2 kg

Aaa.... i wklejam niedzielne łupy targowe - brakuje na nich kart do oglądania dla Małej, ale gdzieś je Bartek skutecznie schował. Osobno jeszcze kocyk z poduchą - kocyk bawełna-bambus - zdjęcie lekko przekłamuje kolory, bo jest nie biały, a taki ciepło kremowy

I do tego oczywiście tona ulotek, ale ich nie cykałam

My zakupiliśmy lateksowy materac, mam nadzieje ze bedziemy zadowoleni

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora