2015-05-19, 20:03
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, ptaszki ćwierkają, a Gwiazdy dalej dietę trzymają. Cz. 27
Cytat:
Napisane przez Grapefrutka
melduje kolejny dzień z Focusem - przyjemne rozciąganie dziś 
|

Cytat:
Napisane przez anulciak85
Hej. Z racji posiadania dnia wolnego poszłam sobie dziś na siłownię i WYGRALAM konkurs!!!! 6 miesięczny karnet!!!!
|
no pięknie! mówiłam teraz ładnie go wykorzystaj 
Cytat:
Napisane przez Lamelkaa
Rozmawiałam jeszcze przed chwilą z kierowniczką i powiedziała, że może mi wpisywać więcej nocek niż dniówek żebym tam była w stanie wyrobić te godziny  No chyba, że trafi się ktoś bardziej dyspozycyjny ode mnie 
|
tylko się nie zajedź 
Cytat:
Melduje dwie godzinki silowni 
|

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka
melduje kolejny dzień z Focusem 
|

Cytat:
Napisane przez Kaveri
|

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------
Cytat:
Napisane przez Lamelkaa
Dzwonił do mnie gość z sieci tel i zastrzelił mnie informacją, że już mi się umowa kończy a ja myślałam, iż dobre pół roku jeszcze przede mną  No więc jaki telefon możecie mi polecić z tych dotykowych?  Dużo sms piszę i w necie siedzę 
|
ja mam ajfona już ponad 3 lata i nie mam żadnych zastrzeżeń. To duży koszt, ale myślę że warty swojej ceny, bo każdy telefon po roku/półtora zaczynał świrować, a ten jest bez zastrzeżeń. (tylko baterię przydałoby się wymienić).
Swoją drogą to polecam rezygnację z abonamentu i przejście do RBM/NJU albo Virgin. Różne oferty, ale moja rodzina ma i wszyscy chwalą ja mam rbm i co miesiąc płacę 38zł. Mam bez limitu rozmowy do wszystkich (w tym stacjonarne), smsy i mmsy do wszystkich + 2gb neta. a umowa z miesięcznym wypowiedzeniem fakt - nie dostajesz co 2 lata telefonu, ale jak przeliczysz cenę telefonu to się okazuje że nie opłaca się płacić haracza abonamentowi co miesiąc. mega dużo kasy zdzierali ze mnie i mojej rodziny. u mnie cała rodzina przeszła do nju i też zachwyceni 
Cytat:
Napisane przez Kaveri
Edit: Melduję 22 km na rowerze 
|

Cytat:
Godzinkę silowni melduje bo coś mi w szyję eksponuje nie mogę ruszać...
|

Cytat:
Napisane przez Niedorosla_Antonina
jest szansa, że na następnym weekendzie wpadnie mi coś kasy, ale nie chcę jeszcze zapeszać 
|
no to
a co do Twoich obaw o cukrzycę to nie stresuj się na zapas mi jak coś czasem dolega i wpisuję w neta objawy to mi wyskakuje że umierająca jestem ale oczywiście sprawdź to może to po prostu niedobór czegoś i szybko to uzupełnisz 
ufff, nadrobione
2014: 15822 min., 894 km
2015: 12590 min., 1324 km
|
|
|