Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O ciążę się staramy i o dzieciakach gadamy :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-20, 09:11   #47
monini2507
Zakorzenienie

Dot.: O ciążę się staramy i o dzieciakach gadamy :)

Cytat:
Napisane przez czarna_mala Pokaż wiadomość
ooo Sophia o Tobie zapomniałam

Dziewczyny zjadłam kanapkę w musztardą Dijon (tylko ten rodzaj musztardy mogę jeść na diecie) i ciągnie mnie do kibelka na nie daję rady na tej diecie

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Adminka chciała nam zamykać wątek i musiałybyśmy się potem szukać. Nie widzę problemu, żeby ten zamknąć a założyć nowy bo szczerze mówiąc u mnie średnio z czasem, żeby cokolwiek aktualizować tu i mogę wszystko opóźniać

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Ty się już pojawiłaś i zaszczyciłaś swoją obecnością
Myślę że nie ma sensu zakładać nowy wątek i robić dodatkowe zamieszanie, niech zostanie tak jak jest

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Witam się i chyba uciekam bo jakoś się nie odnajduje
Myślę że każda znajdzie tu dla siebie miejsce

Cytat:
Napisane przez bazile Pokaż wiadomość
Doberek
Ja byc Ela,ktora miec w niedalekiej przyszlosci gffvZf rtgasgt Zf ereb er- Szon rowniez postanowil sie przywitac z Ciociami
... 31 lat.Miec 2 Dzieci: Synek 2.5 roku,a Coreczka 11.5 miesiaca.
Byc moze zdecydujemy sie na trzecie dzieciatko,ale jesli do tego dojdzie,to nie predzej i nie pozniej niz za ok rok.

Sophia fajnie,ze doscigla Cie mysl o rodzenstwie dla Agatki.Nie ma to,jak miec brata badz siostre
Trzymam wielkie kciuki,zeby ta mysl nabrala wielkich rozmiarow,zwlaszcza w 9 miesiacu

Czarna na czym polega ta mutacja?Bo w necie nie za wiele o tym pisze W jaki sposob wplywa to na dziecko i ciaze?
Witaj Ela

Ja juz po kawce w pracy i wżeram teraz gorzką czekoladę wolno mi a co
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując