Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz.XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-20, 20:33   #629
MalgorzataD
Zadomowienie

Dot.: Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz.XI

Cytat:
Napisane przez Monkakon Pokaż wiadomość
A to moja zdobycz <3
Piękna Gratulacje!

Cytat:
Napisane przez Wycieczkomaniak Pokaż wiadomość
Monkakon, Małgorzata - na Rossie wyprawki dla maleństw, konkurs dla kobiet w ciąży! Sorki, o reszcie dziewczyn nie wiem czy potrzebne [COLOR="Silver"]
Dziękuję, popatrzę Jeśli nie będzie skomplikowany, wezmę udział

Cytat:
Napisane przez aknelam Pokaż wiadomość
Dziewczyny, Wy się odchudzacie, a ja bym chciała przytyć I chętnie przyjmę wszystkie wasze nadprogramowe kilogramy. Może nie jestem jeszcze wychudzonym szkieletorem, ale choćby z 5kg przydałoby mi się złapać, ale waga ani drgnie i to też jest wkurzające.
Chętnie oddam Ci kilka kg, ale dopiero za 3,5 miesiąca jak urodzę. Poczekasz?

Cytat:
Napisane przez KITKA_23 Pokaż wiadomość
O, jak dobrze, że dziś trafiłam na Twój post - właśnie miałam kupować Therm Line Fast...
Nie kupuj, nie marnuj sobie dziewczyno zdrowia, nawet na kilka dni...nie warto.

Cytat:
Napisane przez requiem29 Pokaż wiadomość
Dokładnie Monia!!! Ja 24 lata ważyłam 42-45 kg a po 24 urodzinach zaczęłam stopniowo przybierać, przybierać, przybierać choć ani trochę nie zmienił się mój styl życia ani styl jedzenia. Dziś ważę +- 67 a więc + 25 kg od mojej wczesniejszej stałej wagi i też zawsze mi wszyscy zazdrościli, że mogę bez opamiętania jeść kiedy i co chcę
Jakbym czytała o sobie. Kiedy związałam się z moim mężem miałam 22 lata i ważyłam coś około 43-45 kg. Już po 2-3 latach związku ważyłam nagle jakieś 60 kg, wtedy chudłam ciut, tyłam, chudłam, ale nigdy nie zeszłam poniżej 58 kg. Przed ciążą, czyli jakieś pół roku temu ważyłam 66,7 kg, a obecnie jestem w 6 miesiącu ciąży i moja waga to 70,2 kg. W ciąży na szczęście dużo nie tyle Mój wzrost to 159 - nie jestem mega gruba, ale też nie jestem bardzo szczupła - trochę ciała mam, zwłaszcza cyce, jakbym je sobie ucięła to byłabym na wadze szczupaczkiem hahaha

Byłam dzisiaj w aptece po żelazo i poprosiłam o próbkę jakiegoś kosmetyku dla dzieci - dostałam łącznie 8 próbek - 2 Emolium i 6 Oillan

I obecnie odżywki Loreala są w Rossmanie po 3,39 zł

Edytowane przez MalgorzataD
Czas edycji: 2015-05-20 o 20:35
MalgorzataD jest offline Zgłoś do moderatora