Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-21, 05:39   #1485
moniska139
Zadomowienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)

Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29 Pokaż wiadomość
będę czekać na wieści

kuźwa kusić ja to juz zakładma na siebie barchany,żeby w żadnym stopniu nie przybliżać kosmatych myśli jednak niestety... co na siebie nie założę, mężowi i tak się podoba chcoiaż chyba ostatnio odstrasza Go wielkość brzuszka
Ja co bym nie miała na sobie i ważyła kolejne 70 kg więcej, to tż nie odstraszę. Światła nie musi być, no i jak mi powiedział: jak ci się nie chce to na boku się połóż korzysta póki może bo wie co po porodzie będzie. Niekończący się celibat

Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
Cześć laseczki

przyznaję, że trochę ostatnio zaniedbuję wizaż i czytam piąte przez dziesiąte.... ale chociaż mało piszę, to staram się być w miarę możliwości "na czasie"...

U mnie ostatnio jakiś spadek formy ale to chyba przez to, ze od dwoch dni w ciagu dnia jest gorąco, wręcz duszno, a w nocy burze

w dodatku, skoro jesteście w temacie remontów, to u nas też trwa remont kuchni i syf dookoła kuchnia chwilowo jest przeniesiona do przedpokoju, i w tym bałaganie ciężko się ogarnąć no ale wiem, że lepiej teraz niż w wakacje...

a żeby tego było mało, to w weekend kończę kurs ang (po którym jestem głupsza niż byłam ), ale mam duuuużo papierkowej roboty, żeby to zaliczyć

no, to sobie ponarzekałam

Trzymam kciuki za wizyty
Załatw co ważne, my poczekamy

Ja już kanapeczki zjadłam, kawę wypiłam. Teraz czekam na księciunia i do przedszkola. Dzisiaj ma zdjecia to trzeba koszulę ubrać

Jaki kształt smoczka do ssania w kupowałyście? Są takie skośne i takie spłaszczone kulki. Młody nie używał to nie wiem... A nie chce być kolejny raz smoczkiem, wystarczy że młody ma zniszczone przez to zęby
moniska139 jest offline Zgłoś do moderatora