2007-08-30, 15:11
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lista dobrych mechanikow :)))
Cytat:
Napisane przez Rena
78 to chyba nie jest przesadzona cena za ta usluge. Tak mi sie wydaje.
|
wiem, ze mozna znalezc taniej (choc pewno niewiele, bo niestety za alusy licza sobie wiecej ), ale juz nie kombinuje. oponki zalozone mam nadzieje, ze za szybko zima nie przyjdzie w tym roku chociaz co tam. wszystkie kola wywazone, teraz juz nawet na wlasna reke bede zmieniac. kiedys trzeba sie nauczyc 
a tak w ogole to krakowiankom polecam serwis opon na Wolskiej 1. panowie nie naciagaja, tak jak chciano to zrobic w innym serwisie, gdzie stwierdzono, ze musze wymienic pierscienie do felg (okazalo sie, ze wystarczy je przemyc i nasmarowac), sruby(na Wolskiej uznali, ze sa ok i nie wiadomo czemu tamci sie ich uczepili), a w ogole to musze jak najszybciej wymienic opony - i oczywiscie najlepiej to wszystko kupic w ich sklepie z oponami i akcesoriami do felg. no dramat. jak ktos chce to podam adres tych naciagaczy na PW. dobrze, ze sie nie skusilam na wymiane tego wszystkiego, bo okazalo sie, ze nie ma takiej potrzeby... tak to jest jak widza, ze sie czlowiek na felgach malo zna i sam nie umie ocenic co jest do wymiany...
Edytowane przez lain
Czas edycji: 2007-09-04 o 13:06
|
|
|