Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lubin, Polkowice, Legnica i okolice - szczęśliwie zakochane łączmy się :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-21, 06:48   #1617
Madzierna
Przyczajenie

Dot.: Lubin, Polkowice, Legnica i okolice - szczęśliwie zakochane łączmy się :)

Zespół na prawdę jest najważniejszy, ja mam nadzieje że dzięki mojemu impreza będzie udana i wszyscy będą się bawić
Może już za parę dni zdam wam relacje.
Ja płacę za zespół 3500 i wiem że są fajni (przynajmniej wcześniej) jak się z nimi bawiłam dawali czadu Choć 4500 czy coś koło tego to dużo ale i tyle biorą..
Choć z tymi zespołami jest różnie - ja znam tylko 2 które naprawdę są za☠☠☠ ***.
A jest wiele, które niby takie ekstra, niby ktoś ich słuchał pod salą i ekstra a co do czego przychodzi to nie są aż tacy fajni.
Na fotografie też nie można oszczędzać, ale myślę że kwota maks 2500 z jakimiś ekstra albumami 3000 to jest sporo o więcej nie ma co komu płacić.
Np. znajoma płaci kamerzyscie i fotografowi 5800zł za podstawowy pakiet + 1300 za sesje + ileś za coś i wychodzi 8000zł - przesada widziałam jego zdjęcia i nie różnią się niczym od tych co biorą po 4000 tys za fotografie i kamerowanie.
No chyba że ktoś ma mega dużo pieniędzy, ale jak nie to nie ma co się spinać a że jacyś tam robią takie super zdjęcia, sami się nakręcamy i sami przez to podnosimy im cenę.
Ja mogę bez problemu polecić chociaż 3 fotografó w okolicach za ok 2000zł, którzy robią bardzo fajne zdjęcia