2015-05-21, 07:07
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, ptaszki ćwierkają, a Gwiazdy dalej dietę trzymają. Cz. 27
Cytat:
Napisane przez jeu
Ze bardziej pasuje do klubu grubej świni niż na wątek o odchudzaniu  po prostu ciągle tyje,wolno bo wolno ale waga idzie w gore i wygladam okropnie  a nie mam jakoś motywacji żeby się ogarnąć  i się zastanawiam jak to możliwe ze 2lata temu tyle schudlam 
|
No ja Ci dam zaraz za takie gadanie
Śliczna , madra dziewczyna a tak zle o sobie myśli 
Dałaś rade kiedyś teraz tez dasz rade
Cytat:
Napisane przez Lamelkaa
Dzien dobry 
Pol nocy nie spalam, bo mi sie snilo, ze Tz mnie zdradza akurat w tym momencie  Nawet sie powstrzymalam przed dzwonieniem do niego po nocy
tulipanek za zumbe
Anns dzieki  Sprawdze jak bede na zakupach w miescie 
|
Tez mi się jakies bzdury sniły
Cytat:
Napisane przez natalkaa7522
Hej ;-) ostatnio się nie odzywam ale kurcze sie podziało. Z tego jednego biura z którego mieliśmy zapewniony wyjazd i bylismy na podpisaniu umowy, zrezygnowalismy. Ogolnie poczytalismy opinie na necie i to biuro nie ma praktycznie żadnej dobrej opinii, nigdzie. Jest nawet strona przeciwko nim zrobiona i ktos ich do sądu podał o nieludzkie warunki jakie zapewniaja ludziom.. Bo znaleźliśmy na necoe filmik jak naprawdę wygladaja te mieszkania od nich i powiem wam że masakra. Syf, kila i mogila. A laska z biura pokazywala nam to samo mieszkanie jako piękne a potem powiedziala ze musielibyśmy się w tym przemeczyc kilka tygodni a potem dostaniemy nowe.  a do tego umowa jest na rok a za zerwanie trzeba zapłacić 500 euro. Czyli 1000 euro za mnie i TZ. Wiec bezsensu. Dlatego szukamy dalej, moze cos się znajdzie. No a dodatkowo laska u mnie w pracy zlamala sobie noge i 4 tygodnie jej nie będzie a za 2 tygodnie zwalnia sie jeden chlopak co oznacza ze zostanie nas 4 w tym 2 kierowniczki i nie wiem jak to będzie bo każdy potrzebuje dnia wolnego w tych 4 tygodniach a nie będzie jak.  ja dzisiaj mialam mieć wolne a jestem w drodze do pracy.
|
Dobrze, ze się zorietnowaliscie w pore trzeba uwazac , bo wszędzie oszukują 
Dzien dobry
Melduje 5 km truchciku pierwszy raz tyle przebiegłam o ile mój truchcik można nazwac bieganiem 
wq*rw czasem dobrze działa na człowieka jednak
|
|