2015-05-21, 07:20
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
Cytat:
Napisane przez MsLullaby
Dziewczyny dużo remontowych sił  wiem co to znaczy, ja 2 miesiące przed tp z Bartusiem wprowadzalam się do pustego mieszkania, oprócz kuchni i łazienki wszystko zaczynaliśmy od zera, plus sprzątanie, milion rund do sklepów bo auta nie było, Ahh ale i tak byliśmy mega szczęśliwi ze w końcu jesteśmy na swoim  a na końcu mega satysfakcja ze juz wszystko gotowe  choć i tak przez te dwa lata wystrój naszego mieszkania zmienił się diametralnie bo praktycznie wszędzie meble i dekoracje zmieniliśmy bo na początku to było urządzanie typu "aby było później będziemy zmieniać"
|
To mieliscie intensywnie ale tez bym sie cieszyla, ze na swoje ide a wy wynajmujecie, czy kupiliscie ?
Cytat:
Napisane przez moniska139
Ja co bym nie miała na sobie i ważyła kolejne 70 kg więcej, to tż nie odstraszę. Światła nie musi być, no i jak mi powiedział: jak ci się nie chce to na boku się połóż  korzysta póki może bo wie co po porodzie będzie. Niekończący się celibat
Załatw co ważne, my poczekamy
Ja już kanapeczki zjadłam, kawę wypiłam. Teraz czekam na księciunia i do przedszkola. Dzisiaj ma zdjecia to trzeba koszulę ubrać
Jaki kształt smoczka do ssania w kupowałyście? Są takie skośne i takie spłaszczone kulki. Młody nie używał to nie wiem... A nie chce być kolejny raz smoczkiem, wystarczy że młody ma zniszczone przez to zęby 
|
na boku sie poloz moj ma podobne teksty
Cytat:
Napisane przez dd1dd
na 25.08 ..a w którym tc byłaś?
Tak w ogóle bardzo dziękuję za wszystkie słowa pocieszenia  jesteście kochane
Panikuję ale to normalne,pół nocy nie spałam  jeszcze ta pogoda dołuje mnie bardziej od samego rana
Życzę Wam miłego dnia 
|
Zycze duzo sily nie bede juz pocieszac bo wiem ze i tak swoje przezywasz jestem z Toba myslami
Bylam w biedronce, bo od dzis sa ciuchy ciazowe i dla maluchow wzielam sobie legginsy i spodnie dresowe, te dresowe rewelacyjne, legginsy tez ok. No i dla malego wzielam 3pak bodow za 22,90zl. Zaszalalam z rana, teraz po drugim sniadaniu ide na drzemke
|