Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-05-21, 09:08   #174
grita
Rozeznanie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VI

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Mam wiele kolezanek, ktore bardzo sobie Tule chwala. Sprawdz sobie jeszcze Mei Tai, tez sie cieszy swietnymi opiniami. Ja wlasnie mam ergonomiczne na pozniej, ale nosidlo poziome za nic sie przy starszej corce nie sprawdzi. Ja stawiam na chuste tkana, tz tez chce sie motac. Z pieluchami no problem, jesli bedziemy szly do parku, to wloze do plecaka starszej corki, zreszta ja zawsze minimalna ilosc nosilam, jak samochodem to w ogole nie ma problemu, z tz rowniez a na jakies wyjscia do miasta jeszcze mam jeden patent - ostatnio odkrylam, ze w sklepach 24h sa male opakowania pieluch - 3 do 5 szt. Na szczescie u mnie niemal w kazdym parku jest lazienka i przewijak. Zreszta na lawce nie problem przewinac. W wozku byloby mi nawet trudniej, bo tu nie uzywa sie gondoli, tylko od razu spacerowki, rozkladane plasko.
O, własnie mei tai. Kiedyś o nich czytałam W ogóle sporo jest fajnych nosideł ergonomicznych, muszę kiedyś siąść i na spokojnie o nich poczytać i coś wybrać dla Młodego.
U mnie w okolicy w sklepach ciężko o takie pojedyncze pieluchy, zresztą ja przy Młodej często przesadzałam i byłam obładowana jak na wojnę Z 10 pieluch, 2 komplety ubranek, a potem wszystko było niepotrzebne Wydawało mi się, że jak tyle nie wezmę, to zaraz będzie niespodzianka Ale leżało w wózku, więc nie było to problem.
Wiadomo, że cośtam na zmianę trzeba mieć, ale teraz już chyba tak nie będe przesadzać U nas łazienki i przewijaki gdziekolwiek to rzadkość, nie mowiąc o osiedlowych parkach czy placach zabaw
I jednak wygodniej w gondoli zmienić pieluchę, wiadomo że jak nie ma gdzie to ławka będzie dobra, ale jakoś wygodniej mi było w wózku. Ale rzeczywiście w spacerówce już niekoniecznie to praktykowałam
grita jest offline Zgłoś do moderatora