Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-21, 11:54   #1565
fiona27
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)

Cytat:
Napisane przez Molise Pokaż wiadomość
Na specjalne zamówienie placki ziemniaczane Chodzą za mną od tygodnia, mama dzisiaj mi przywiezie Z racji tego, że muszę leżeć to mogę składać zamówienia specjalne Przynajmniej jakiś plus tej sytuacji.
W ogóle wiedziałam, że mogę liczyć na najbliższych, ale i tak jestem mile zaskoczona. Mama dzwoni co chwilę czy w czymś nie pomóc, co na obiad przywieźć, czy nie posprzątać mi czegoś. Tato kazał jej przywieźć wszystko co mam do prasowania i on to zrobi Ale mąż świetnie sobie radzi, więc oprócz obiadów nie potrzebujemy pomocy Z obiadami też by sobie poradził, tyle, że wraca z pracy bardzo późno (18-19), więc bym padła z głodu do tego czasu.

No to mamy ten sam obiadek, ja też placuszki będę robiła, bo mięsa do mnie nie przemawiają
Cytat:
Napisane przez beaciorq Pokaż wiadomość
Musiałam sie długo zastanawiać co to takiego chyba przez to ze zdjecie odwrocone mi sie podoba tylko chyba ten szary zbyt smutny, niebieski by byl fajny
Ja nadal nie wiem co to jest
Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Fiona u mnie słynny tekst "na boczku" jest zawsze gdy mi się kochać nie chce
Tak jak i u nas zazwyczaj

Pozamawiałam resztę potrzebnych rzeczy dla maluszka i teraz czekam na dostawy . Zostało kupić przewijak, materac, fotelik i jak się uda to spacerówkę, ale bez spiny, bo gondolę mam, więc nie wiem czy nie odpuszczę tego zakupu na razie.