2015-05-21, 11:54
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
Cytat:
Napisane przez Molise
Na specjalne zamówienie placki ziemniaczane  Chodzą za mną od tygodnia, mama dzisiaj mi przywiezie  Z racji tego, że muszę leżeć to mogę składać zamówienia specjalne  Przynajmniej jakiś plus tej sytuacji.
W ogóle wiedziałam, że mogę liczyć na najbliższych, ale i tak jestem mile zaskoczona. Mama dzwoni co chwilę czy w czymś nie pomóc, co na obiad przywieźć, czy nie posprzątać mi czegoś. Tato kazał jej przywieźć wszystko co mam do prasowania i on to zrobi  Ale mąż świetnie sobie radzi, więc oprócz obiadów nie potrzebujemy pomocy  Z obiadami też by sobie poradził, tyle, że wraca z pracy bardzo późno (18-19), więc bym padła z głodu do tego czasu.
|
No to mamy ten sam obiadek, ja też placuszki będę robiła, bo mięsa do mnie nie przemawiają 
Cytat:
Napisane przez beaciorq
Musiałam sie długo zastanawiać co to takiego chyba przez to ze zdjecie odwrocone  mi sie podoba tylko chyba ten szary zbyt smutny, niebieski by byl fajny 
|
Ja nadal nie wiem co to jest 
Cytat:
Napisane przez MsLullaby
Fiona u mnie słynny tekst "na boczku" jest zawsze gdy mi się kochać nie chce 
|
Tak jak i u nas zazwyczaj 
Pozamawiałam resztę potrzebnych rzeczy dla maluszka i teraz czekam na dostawy . Zostało kupić przewijak, materac, fotelik i jak się uda to spacerówkę, ale bez spiny, bo gondolę mam, więc nie wiem czy nie odpuszczę tego zakupu na razie.
|
|
|