2007-08-30, 16:38
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część IV
Moje zdanie jest takie, że fajnie by było jeśli ktoś by pilnował naszego forum, ale wyobraźcie sobie co zacznie się tu wtedy dziać. Atmofera diametralnie się zmieni, będzie nudno i smutno. Przebywając przez dłuższy czas z grupą lub w grupie zżywamy sie z tymi ludźmi nawet jeśli ich nie widzimy. Rozumiem że wątek dotyczy tylko Avonu ale przecież czasami mamy ochotę pożartować i wyżalić się jednorazowo, po co odrazu wchodzić na inny wątek i pisać do ludzi z którymi nic nas nie łączy a tutaj przecież mamy pod nosem osoby z którymi wymieniamy doświadczenia z Avonem i dobrze by było usłyszeć o takich osób miłe słowo nawet jeśli nie dotyczy Avonu. Tutaj się znamy a na nowym forum najpierw trzeba się zaadoptować, a to zajmuje trochę czasu. I po co to wszystko żeby tylko powiedzieć dwa zdania jaki to był nie udany dzień? Mi nie raz czyjś post poprawił chumor i nie musze włazić na inne forum. Analizując wszystkie posty można się zorientować że nieznośna atmofera robi się zazwyczaj gdy ma się pojawić nowy katalog a w pozostałym czasie jest super. Wiadomo że zdażają się upierdliwi i złośliwi i to właśnie z nimi trzeba robić porządek ale nie z tymi co chcą czuć się potrzebni i prubują rozluźnić atmosferę. Wiem że to wnerwia jak po całym dniu pracy chciałoby się spokojnie usiąść i poczytać co tam nowego w Avonie a tu milion postów "Kiedy nowy katalog" ale to mi się wydaje że trzeba przetrwać i same na prv powinnyśmy sobie zwracać uwagę a nie na wątku typu "nie pisz posta pod postem"
Ale się napisałam. To moje zdanie. Mi się tytaj podoba chociaż czasami jest ciężko z uświadamianiem innych nowych użytkowników o obowiązujących zasadach.
|