Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Srebrne włosy, szare włosy- jak uzyskać?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-21, 21:25   #91
robakcek
Przyczajenie

Dot.: Srebrne włosy, szare włosy- jak uzyskać?

Na pewno przyciemni, ale ja dążyłam do jak najjaśniejszego blondu żeby mieć jak najmniej borykania się z żółtymi prześwitami i uważam, że jest sens rozjasniać, jednak ten pigment z włosa się w wiekszej części utleni i będzie go po prostu mniej Ale ale absolutnie nikogo nie zachęcam, każdy włos jest inny.. Moje są skłonne do puszenia, jak nie wyprostuję to po umyciu mam puch jak kkurczak (całe życie tak miałam), teraz jest tak samo. Fakt, że końcówki się przesuszyły trochę ale myślałam, że będzie gorzej
Możliwe też, że to zależy jakiej odżywki użyjesz do kąpieli i jakiej jej ilości, ja- tak jak już pisałam- używałam i do kąpieli i po i po każdym umyciu niebotyczne ilości odżywek. Ale zaznaczę że używałam na przemian różnych, ta z garniera, WAX, jakaś czekoladowa, też takie bez spłukiwania- chodziło mi o to, że istnieje też ryzyko przeproteinowania włosów ( przynajmniej o tym gdzieś czytałam a na wlasnych włosach chyba nigdy nie doświadczyłam- no chyba że o tym nie wiem :P) i wolę używać różnych kosmetyków o różnych składach
robakcek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując