Dot.: Selfie stick mamy, w trampkach juz biegamy, a Galileusza zaraz zamawiamy !!! 16
Cytat:
Napisane przez *misia*
Mag załamałaś mnie  jakie ćwieczenia??? ja byłam przekonana że z ćwiczeń to wystraczy tylko s..  W sumie to też myślę, ze lepiej mi służą choćby pieczone ziemniaczki z przyprawami niż jakieś zdrowe jedzenie. Ale dziś drugi dzień zajadam marchewkę a teraz w formie lunchu zjadłam pomidorka pokrojonego z cebulką i w ogurcie naturalnym plus grahamka i objadłam się jak bąk.
|
zmianą żywienia, dietą... schudniesz cała... nie ma niestety takiej diety, zeby schudła jakas tam część ciała... ramiona czy uda...
u mnie dziś młode ziemniaczki z koperkiem i kotleciki z wczoraj, dosmażę dziś do nich pieczarki i zrobie surówkę z tartej marchewki i jabłuszka, więc o diecie pomyślę jutro 
---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------
Cytat:
Napisane przez gosia261282
Piwo jest pycha! Masz spaczony smak 
|
Pycha to jest wódeczka i Malibu 
A od piwska brzuch rośnie i z gęby śmierdzi piwem...
---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------
Cytat:
Napisane przez evela28
A woda jest pyszna? Jest okropna i trza ja w mordę lać.
|
ale na chwilę jaka rzeczywistośc jest piękna