Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - nowości kosmetyczne
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-08-30, 17:40   #3383
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111
Dot.: nowości kosmetyczne

a ja ostatnio przez przypadek trafiłam na cudeńko ...otóż używam do włosków jedwabiu, ale na wakacjach nie miałam dostepu do "tego orginalnego" a że mi się skończył to wybrałam się w poszukiwanie czegoś na zastępstwo ...i znalazłam jakąś tam podrubę jedwabi u z Natura silk ( ale nie o niej chce pisać bo niby dobry, ale mało wydajny ;/) wziełam ten specifik i w kolejce do kasy zauważyłam, że w saszetkach jest jakaś maska z jedwabiem (Jedwabna kuracja - maska rozswietlająca włosy z firmy Marion z tej serii własnie natural silk ) i skusiłam się na nią i jestem bardzo mile zaskoczona włoski po tym były boskie ...ale to dopiero wchodzi do sklepów i nie mogę nnigdzie tegoo dostać ...ale jest sto razy lepsze od jedwabiu , napewno jeszcze do tego wróce jak znajdę w sklepie

a i kupiłam sobie ten nowy szampon i odżywkę z pantene ten program odnowy :d użyłam dwa razy ale uważam że jest niezły, włoski ładnie pachną , łatwo się rozczesują i widać, że są jakieś inne zdrowsze...zobaczymy jak bedzie dalej

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora