2015-05-22, 16:06
|
|
plum plum
|
Dot.: Miłość nie zna granic
Cytat:
Napisane przez Amnena9
Witam Was wszystkich. Mam ogromny problem, tj. mam chłopaka. Jesteśmy razem od 2,5 roku. Mieliśmy wzloty i upadki jak każda para aż pewnego dnia dostałam propozycję grania w zespole. Było i jest to moje marzenie. Zgodziłam się bez zastanowienia. Nie obyło się bez wielkiej przeszkody... Gra w zespole pan P któremu się spodobałam. Nie powiem, że byłam święta bo pozwalałam Mu na zaloty, prawienie komplementów, pisanie do późna w nocy... Co poskutkowało tym, że mój chłopak zareagował (nie dziwi mnie to). Pan P się wkurzył i się nie oddzywał. Az pewnego dnia wypił nazbyt dużo i powiedział mi, że czuje coś do mnie. Starałam sie od tamtego momentu być dla Niego przyjaciółką. Pisywałam do Niego, On do mnie i było fajnie az wpadłam po uszy.. Poczułam, że coś jest ze mną nie tak... Zależy mi na NIm, podoba mi się itp. Chłopaka nie chciałam stracić. Zbyt dużo z Nim przezyłam a byłam pewna, że pan P nie da mi tyle szczęścia. Najlepsze w tym wszytskim jest, ze kiedy pokłóciłam się z chłopakiem to ze złości napisałam panu P, że nie chce z NIm byc i nie jestem. Tak się w tym pogłębilam, że nie wiedziałam jak mam odkręcić. Naszczęście nie był głupi. Zadawał pytania "jak to, przecież Wasze zdjęcia nadal są na Face" itp. Stwierdził, że już GO to nie interesuje. Ok, nie mieliśmy kontaktu aż poprosiłam Go o pomoc w nauce na giarze, bo starsznie sobie nie radze. Za mną pierwsza próba z NIm sam na sam. Stwierdziłabym, że patrząc na mnie, uśmiechając się, przytulając pod pretekstem pokazania jak powinnam chwycić akord, ciesząc się z moich postepów coś w tym jest... Choć nie jesem pewna. Nie piszemy ze soba tak jak kiedys, a Jego przyjaciel twierdzi, że pan P nadal coś do mnie czuje, choć na moje,zachowanie takiego chłopaka powinno inaczej wyglądać.. Lecz może tak jest bo mam chłopaka i chce pan P się uwolnić. Nie wiem. . Proszę Was o radę. Jestem strasznie zdezorientowana.. Myślę nie o tym o kim powinnam.. 
|
rozstań się z chłopakiem, to nie będzie problemu. Ty się dziwisz panu P., że nie leci na płochą dziewuszkę, która sama nie wie, czego chce? Trójkąt usiłujesz z tego ukręcić? Telenowel się naoglądałaś?
|