Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-23, 08:38   #689
dorka607
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 12

Cytat:
Napisane przez strzalka44 Pokaż wiadomość
Ja sie poddalam...
Za duzo stresow i lez mnie to kp kosztuje.
Mala nie ssie efektywnie, zasypia zasypia, zaspokaja pierwszy głód po czym budzi sie po kilkudziesięciu minutach.
Ja takiego tryby nie wytrzymuje psychicznie. Ciagly stres ze zaraz znowu bedzie glidna. Nawet spacer to tylko stres. Zero radosci z macierzynstwa, wszystko sie kreciki wokół mojego cycka, zachowywalam się juz jak robot.
Teraz daje jej mm naprzemiennie z moim ale z butli + smoczek i duuuzo sie przytulamy. Mala wiecej spi, ja jestem spokojniejsza i w koncu czuje jakas radosc a nie ciagle przygnebienie

Ale mimi jaj masz sile to walcz bo napewno warto! Ja jestem za slaba psychicznie. Troche to dla mnie taka porazka no ale jeszcze troche to wyladowalabym w psychiatryku a razem ze mna moj maz i mama

Powodzenia z kp
Jesli macie sie meczyc l stresowac to pewnie szczesliwa mama to podstawa.

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Strzalka nie ma co traktowac tego jak porazke probowalas

Dziewczyny jakie mm podajecie?

o wlasnie-podbijam ja narazie mam Bebiko ktore kupilam po wyjsciu a takie w sztitalu dawali dlatego je kupilam. Napewno chcem jakies przeciwkolkńe- slyszalam ne Bebilon i Enfamil dobry

Cytat:
Napisane przez maartussss Pokaż wiadomość
Hej

Pati to trzymam kciuki, żeby coś się rozkrecilo

Hanka super mamuśka jesteś

Izunia przytulam Cię mocno

Młody o 7:30 wstał. Teraz się bawi zaraz się ogarniamy i jedziemy do mojej mamy i na basen. Teraz mam dylemat czy iść jutro głosować czy nie, skoro i tak będę w domu... tylko na kogo, to jest pytanie

martus baw sie dobrze-milego dnia ;-) tez nie wiem na kogo glosowac wlec nie ide

Cytat:
Napisane przez Santilia Pokaż wiadomość
hej

kurde, dziewczyny, jestem tym wszystkim przerażona jak Was czytam zaczynam się martwić jak dam radę, bo ogólnie jestem słaba psychicznie..

chyba wykorzystam to, że jest mama i będę korzystać z jej pomocy.. a później TŻ i może dzięki temu dam sobie jakoś radę
nie mam w domu nawet jednej puszki mleka
aaa i widziałam wczoraj w Hebe mleko z hippa ale jak zobaczyłam cenę to się przeraziłam.. masakra...
ja tez nie mialam-dokupilam jak trzeba bylo narazie sie nie martw i mysl ze u Ciebie bd wszystko bezproblemowo
że miłość można zobaczyć "

dorka607 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując