Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 1
Cytat:
Napisane przez FlightlessBird
Hanka poszukam moze jakiejś używki np z natibaby, lennylamb  waham sie tylko czy tkana czy elastyczna 
|
Aha kurde to ja nie miałam pojęcia ze są dwa rodzaje hehe zielona w temacie jestem póki co.
Cytat:
Napisane przez DomimaZet
No właśnie nie wiem gdzie mogę zrobić taki test na ta nietolerancje laktozy :-( Zapomniałam się pediatry zapytać a w necie nie mogę nic znaleźć:-(
Ogólnie wizyta u kosmetyczki się udała - ciesze się bo mam znowu piekne rzęsy -powiem nieskromnie....ale co chcialam powiedzieć...-pytalam jeszcze mojej kosmetyczki co sądzi na temat smarowania syfkow u dziecia maścią typu alantan i ku mojemu zdziwieniu powiedziała ze zdecydowanie poleca-ze alantan ma w swoim składzie jakieś takie skl które mają właściwości gojace i ze maść może zadziałać tylko Na plus. Hm... wiec dzisiaj smaruje na noc ta buziunie -zobaczymy.
|
Alantoina łagodzi podrażnienia i przyspiesza gojenie drobnych ranek, otarc a pantenol działa przeciwuczuleniowo i tez łagodzi wszelkie zmiany skórne. Także ja zaufalam położnej która mi to doradziła i smaruje alantanem 
Cytat:
Napisane przez FlightlessBird
ja to wszystko wiem  moja branża 
elastyczną już wiązałam i chyba na razie taką kupię, a jak chustonoszenie sie nam spodpoba to pomyślę o tkanej  no i elastyczna pewniej nowa, a tkana brałabym uzywkę żeby złamana ju była
mąż własnie pojechał po windi... musimy dziś uzyc, bo córcia mi znów głos (który jużprawie odzyskała) straci z tego płaczu  2 tygodnie takiej akcji nie było...
|
Biedna malutka oby pomogło!