Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zjedz sałatę, wygoń lenia - lato niedługo więc czas na ćwiczenia! cz. 28
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-23, 20:47   #370
SzalonaFoka
Ciasteczkowy potwór

Dot.: Zjedz sałatę, wygoń lenia - lato niedługo więc czas na ćwiczenia! cz. 28

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
a zdecydowanie nie jestem fanką mordobicia - jakoś nie ogarniam jak można się bić dla przyjemności
a Eurowizja to żaden konkurs tak naprawdę tylko rozrywka dla bogatych krajów
Też nie lubię oglądać ani boksu, ani sztuk walki, nawet judo czy karate. Wiem, że to sport, ale mimo wszystko podnosi mi się tętno i skacze adrenalina, boję się, że komuś coś się stanie, no po prostu nie mogę na to patrzeć Co innego mordobicie w grach - wirtualnie mi to nie przeszkadza, wręcz lubię tego typu gry

Nie wiem kiedy ostatni raz śledziłam Eurowizję z zapartym tchem od początku do końca, chyba jak jeszcze malutka byłam Czasem przesłucham piosenki na YT, ale na żywo nie oglądam, smsów nie wysyłam. Ewentualnie już po konkursie oglądam zwycięzcę i naszego reprezentanta. Teraz chodzi o to, żeby najbardziej zaszokować, zeszłoroczny laureat (laureatka? skąd mam wiedzieć czy to chłop czy baba; jak chce być babą to po cholerę mu broda, a jak facetem to po co mu sukienki, i kobiecy image? no po prostu mi ręce opadły jak to wszystko zobaczyłam) jest tego najlepszym przykładem. Oglądałam też polski występ - moim zdaniem żenujący, to ubijanie masła + cycki na wierzchu, no bez przesady, są pewne granice dobrego smaku Zapoznałam się z naszą tegoroczną piosenką i bardzo mi się podoba, chociaż na co dzień jestem fanką cięższych klimatów. Życzę p. Kuszyńskiej jak najlepiej, ma na prawdę piękny głos i cieszę się, że dalej śpiewa, choć na pewno nie było jej łatwo i nie jest. Będę trzymać kciuki, ale raczej nie będę oglądać live :P

{179 cm, BMI:24,6}

Aktualnie
*czytam: "Ania z Szumiących Topoli" L. M. Montgomery
*oglądam: "Chirurdzy" i "Czas Honoru"
* II faza South Beach - inspiruję się
SzalonaFoka jest offline Zgłoś do moderatora