2015-05-24, 10:33
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Fit life style - spełniając marzenia o szczupłej sylwetce, pełnej zdrowia i en
Cytat:
Napisane przez przeklete_pragnienia
Hahaha 
To słuchajcie, ja też kiedyś wynajmowałam pokój, w drugim mieszkał właściciel-starszy gościu, często wyjeżdżał za granicę a trzeci wynajmowała taka kobietka koło 40-stki. I wyobraźcie sobie, że kiedyś przyjechał jej fagas jakiś niby na weekend- ale siedział 3 tygodnie i co nie weszłam do łazienki za potrzebą to zawsze kibelek był zapchany jego gó.wnem za przeproszeniem! No szok! I zawsze ich wtedy nie było, a ja musiałam, no musiałam robić z tym porządek bo bym w gacie narobiła.
Raz właściciel miał taką przygodą no i wtedy się skończyło  Znaczy typek zapakował walizki i wiecej się u nas nie pojawił 
|
Mówiąc o zapchanych kibelkach! jak mieszkaliśmy u moich teściów w domu, tam mieszkała także i nadal mieszka siostra mojego M. z mężem, i ten jej mąż tyle jadł, jak świnia dosłownie, bo kto normalny zje 10 gołąbków jak pięść dorosłego mężczyzny!
W związku z tym że tyle jadł tyle też sr@!
A że my mieszkaliśmy na piętrze z nim i nią, mieliśmy wspólną łazienkę z której dosłownie nie dało się korzystać! Bo cały czas coś tak wypływało i mało atrakcyjnie pachniało
to był drugi czynnik oprócz mojej teściowej dlaczego tam już nie chciałam mieszkać
|
|