Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy swe pociechy pielęgnują, ciążówki do nowej roli się szykują.Mamy po staraniach V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-24, 10:36   #4262
Izuniaa89
Zakorzenienie

Dot.: Mamy swe pociechy pielęgnują, ciążówki do nowej roli się szykują.Mamy po staran

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Izunia jest taka maść Maltan, mnie ona bardzo pomogła z tym, że ja w sumie cierpiałam prawie 3 miesiące - sutki miałam aż zielono-żółte od ciągłego mamlania przez Maję jak wchodziłam pod prysznic to je osłaniałam rękami, bo tak bolało, że płakałam jak mi strumień wody uderzał i dopiero jak młoda przestała tyle ciągnąć to się unormowało i przestało boleć a na początku też mi pokiereszowała brodawkę aż do krwi, ale ja z płaczem dawałam jej ją też, bo chciałam rozbujać laktację najgorsze było jak nie mogła złapać i szarpała, bo potem jak już dobrze złapała to nawet się szło do bólu przyzwyczaić

Z perspektywy wiem, że było warto, bo karmię nadal - już 10 miesięcy - i po 3. miesiącu stało się to już czystą przyjemnością swoje trzeba wycierpieć

Cytat:
Napisane przez Zalamana_girl Pokaż wiadomość
Oj tak Maltan jest rewelacyjny ,też polecam u mnie się sprawdził
A Maltan trzeba zmywax przed karmieniem? wydawalo mi sie ze bephanten tez jest dobre. Ale to tak trochę jak z jednej strony goi rane, a z drugiej polegać na alkoholem. .