Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-25, 18:19   #813
Panna Izabela
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VI

Cytat:
Napisane przez oczarowana Pokaż wiadomość
KIssmisia daj znać plis,że moja wiadomość na prv doleciała do Ciebie w sprawie kwatery nad morzem

Laski jak sie wqr godzine temu. Wsiadam do zatłoczonego autobusu wypełnionego głownie moherami i bachorstwem z gimbaz i LO,mam dwie ciezkie siaty i bilet do skasowania.WSZYSCY się lampią na mnie bo groteskowo musiałam wyglądać z duzym brzuchem i siatami. i nikt uwaga NIKT miejsca nie ustepuje. siki ze szkoły sredniej zaczynają się chichrać,babuny moherowe sie gapią i urwa nic! wiszę i się kiwam by nie upaść i jescze brzuch chronie by mnie nikt w niego nie przyebał.stoją obok mnie dwa chłopki-robotniki,na oko czterdzieści pare lat,proste chłopaki i zaczynają komentować zachowanie bachorstwa i moherostwa tak głosno by ta czesc autobusu w której to sie działo słyszała. MIłe to było z ich strony. wysiadają kolejni ludzie na przystanku a bachory ktre stały i się lampiły szybciutko podsiadają wolne miejsca i dalej chochru chichru i gadu gadu na ucho,że Ta z Dużym Brzuchem i Siatami taką śmieszna ekwilibrystykę uprawia by się nie wychrzanić. Ja perdolę! skąd to się w ludziach bierze-chamstwo,brak wychowania i brak empatii. Uwierzcie mi że chciało mi się płakać. PIszę to bo pewnie zaraz któraś zjedzie mnie za to ze powinnam się wypyszczyć o zwolnienie miejsca.sorry ja taka nie jestem,szczególnie teraz gdy jakaś się płaczliwa zrobiłam. odezwałąbym się i co-moher by pewnie skomentował nieładnie,gimbaza by se podśmiechujki jeszcze większe zrobiła bo to przecież rodzice nie nauczyli a samo toto nie pomyśli bo ma zeżarte mysłenie przez tableta i smartfona.
boszzzzzzzzzzzz jaka znieczulica,widzisz i nie grzmisz.kurfa bliżej nam do wschodu Europy niż do zachodu.[emoji14]ala:
Spoko, ja też nie zawsze się umiem odezwać (zwłaszcza w porę). Aż wstyd, że mamy w Pl takich ludzi. Mam tylko nadzieję, że te dzieciaczki kiedyś się tego samego doczekają i że im się przypomni ta sytuacja. A swoją drogą, tyle się jeździ po robotnikach, sama nie za wszystkimi przepadam, ale czasem są najbardziej kulturalnymi ludźmi w danym otoczeniu i Twój przykład nie jest pierwszy - aż dziw, proste chłopaki, a tyle kultury..
Nie przejmuj się już tą sytuacją, masz ją na szczęście za sobą!

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora