Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode na emigracji - łączmy się :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-05-25, 17:57   #689
mukaa
Zadomowienie

Dot.: Panny Młode na emigracji - łączmy się :)

Aha czyli oni po prostu drukowali to, co Ty im wysłałaś? to ja może po prostu tekst po norwesku znajdę w takim razie

Na allegro parę razy chciałam coś zamówić i było bez wysyłki za granicę, więc stwierdziłam, że będzie prościej po prostu wysłać do Pl, skoro i tak mam tam być.

Tylko też nie wiem jak ująć w zaproszeniach, że to zaproszenie na samo wesele (ślub chcemy tylko ze świadkami). Choć przez te całe zamieszanie z papierami to może jednak w Pl się pobierzemy, bo to ja muszę dokumenty zmieniać, więc będzie mi łatwiej. Muszę obgadać z TZ jak wróci za 2 tyg

I jeszcze jedna kwestia. U mnie w rodzinie bardzo zwracają uwagę na to, żeby jednak zaproszenia były wręczane osobiście. Nawet kuzynki mieszkające za granicą taką rundkę robiły. Tylko, że ja tam jestem raz w roku. Czy to nie będzie dziwne jak wręczę zaproszenia na rok przed weselem?? Plus bez obecności pana młodego hehe bo on tylko na kilka dni ze mną przyjedzie więc wszystkich nie obskoczy (rodzina mieszka jakieś 300 km od mojego domu rodzinnego).

Powiem Wam, że jeśli chodzi o wesele i ślub to ja się tak boję żeby jakiejś gafy nie popełnić.. Tyle tych różnych "musów" jest , zasad itd, o których nie mam pojęcia, a nie chcę wyjść na czarną owcę w rodzinie :P