Dot.: Zjedz sałatę, wygoń lenia - lato niedługo więc czas na ćwiczenia! cz. 28
Cytat:
Napisane przez LittleBeetle
Ale pogoda  A ja mam dziś działkę oglądać  Chociaż powinnam napisać chyba bo oprócz godziny nie wiem nic 
|
U mnie bez słońca, ale cieplutko balkon otworzyłam 
Cytat:
Napisane przez arnama
Może lepiej kogoś wysłać??
Ja też chyba kupię sportowy stanik dla siebie 
|
Jak pisałam wyżej- nie mam kogo...
Ja muszę koniecznie stanik zakupić, bo ostatnio wyprałam swój pepcowy w pralce i całe pranie było poplątane i obwiązane czarną nitką puścił szew w staniku 
Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986
Dalej...wczoraj mu napisałam co na ten temat mysle co czuje itp...i nawet nie odpisał  wyebane już mam ...wniosek- nikomu nie można już ufac ani wierzyc 
|

Cytat:
Napisane przez LittleBeetle
Hero uważaj na siebie ja bym ostatnio kilka razy dostała w brzuch od facetów...gdyby nie to, że się usuwałam każdemu to bym zaliczyła kilka uderzeń:|
Ludzie chodzą jakby sami byli...aaa i niestety stare babcie nie lepsze z tobołami te to dopiero są udane....
|
Ja to już wszędzie widzę czyhające przeszkody w każdym widzę wroga zawsze uciekam :P zobaczę jak wielki będzie tłum
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|